Homepage  / Vedete româneşti

Imagini de colecție cu Ilinca Vandici. Cum arăta prezentatoarea în copilărie. A trecut printr-o transformare spectaculoasă

Imagini de colecție cu Ilinca Vandici. Cum arăta prezentatoarea în copilărie. A trecut printr-o transformare spectaculoasă
16

de Cristina Țapu,

Ilinca Vandici, în vârstă de 37 de ani, este una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, iar numele său nu mai are nevoie de o prezentare astăzi, realizările Ilincăi vorbind de la sine. Iată cum arăta Ilinca înainte de a-și face debutul pe micul ecran, cu aproape două decenii în urmă!

Cum arăta Ilinca Vandici înainte de a debuta pe micul ecran

Ilinca Vandici a fost înzestrată de natură cu o siluetă care i-a permis să își înceapă cariera ca model, înainte de a face trecerea către televiziune. În scurt timp după ce a făcut primii ei pași pe podium, și-a dat seama că lumea media este adevărata ei chemare, motiv pentru care a făcut tranziția către micul ecran.

Ilinca Vandici a debutat pe micul ecran acum mai bine de 19 ani ca prezentatoare a rubricii meteo. Prezentatoarea își aduce aminte cât de multe emoții a avut în acea perioadă și susține că a dat dovadă de un perfecționism dus la extreme încă de la o vârstă fragedă.

ilinca vandici 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Eram extrem de focusată pe control și perfecțiune la vremea respectivă. Nu voiam să îmi scape nimic, ca la carte. Foarte rău, nu faceți asta, nu este bine. Zic asta acum, după atâția ani. Am fost mândră de mine și am încercat de atunci, pas cu pas, să îmi contruiesc o carieră frumoasă, să mă dezvolt, să fac lucruri frumoase. Eu zic că am reușit!”, a povestit Ilinca Vandici, conform Playtech.

Timpul a trecut, însă Ilinca a rămas la fel de frumoasă și cu același zâmbet molipsitor care poate cuceri pe oricine. Prezentatoarea are grijă de silueta sa, iar sportul nu lipsește din programul pe care îl are, oricât de aglomerată i-ar fi agenda.

Ilinca Vandici (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 16

Ilinca Vandici își împarte timpul între muncă și creșterea copilului

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost căsătoriți timp de șase ani. Împreună au devenit părinții unui băiețel pe nume Zian, în 2017.

În cursul anului trecut, au circulat zvonuri cu privire la posibila lor despărțire, sugerând că cei doi nu mai formau un cuplu. Ilinca a confirmat divorțul oficial, iar cei doi au pornit pe drumuri separate, copilul aflându-se în grija prezentatoarei.

Ritualul de la care Ilinca Vandici nu se abate niciodată

Prezentatoarea s-a despărțit de tatăl copilului său și a fost nevoită să pornească pe un nou drum. Ilinca nu își pierde încrederea și consideră că orice piedică poate fi depășită cu ajutorul lui Dumnezeu.

De altfel, Ilinca Vandici a dezvăluit care este ritualul de care ține cont în fiecare dimineață. Prezentatoarea meditează și adresează mulțumiri lui Dumnezeu pentru faptul că i-a fost alături în momentele dificile. Ilinca nu crede în superstiții, însă se consideră o femeie credincioasă, pentru care legătura cu divinitatea are o importanță deosebită.

Sursă foto: Instagram Ilinca Vandici

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton