Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta garsoniera în care Andreea Esca a locuit la începutul carierei: „Pat, două noptiere, bucătăria așa cum o lăsase mamaie”

Cum arăta garsoniera în care Andreea Esca a locuit la începutul carierei: „Pat, două noptiere, bucătăria așa cum o lăsase mamaie”
16

de Cristina Țapu,

Andreea Esca, în vârstă de 51 de ani, are astăzi o carieră de invidiat și suficienți bani în conturi astfel încât să nu-și facă griji pentru ziua de mâine. Nu a locuit mereu într-o casă de lux, ci au existat vremuri în care casă i-a fost o garsonieră micuță, dar foarte primitoare. Prezentatoarea a spus recent povestea acesteia!

Cum arăta prima garsonieră în care Andreea Esca a locuit la începutul carierei

În drumul său recent către o întâlnire cu foștii colegi de la începutul carierei, Andreea Esca a avut parte de o întâmplare inedită. Ea a redescoperit vechea garsonieră în care a locuit prima dată singură, în perioada în care abia începea plină de speranță cariera în televiziune.

GAROSNIERAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Vedeta de la Pro TV a imortalizat imediat clădirea din cartier, în care se găsește și în prezent modesta garsonieră a bunicii sale. Plină de emoții, Andreea Esca a distribuit instantaneul pe pagina sa de socializare și a împărtășit cu fanii povestea din spatele acesteia.

 „Aveam un pat și două noptiere. Hainele le țineam într-un fel de dulap, pe hol, și bucătăria cum o lăsase Mamaie, care se mutase la noi ca să stau eu singură aici.

N-am locuit foarte mult, dar a fost amuzant. Mi-am luat apoi un apartament cu două camere în cartierul copilăriei mele, Vatra Luminoasă”, a povestit prezentatoarea.

Vremurile în care Andreea locuia în garsonieră au apus însă, de multă vreme. Andreea Esca și Alexandre Eram locuiesc astăzi într-o impresionantă vilă situată în zona rezidențială de lux de la Snagov, cunoscută pentru că reprezintă un adevărat refugiu pentru milionari.

Proprietatea sa are o poziționare strategică, oferind o panoramă încântătoare spre lac. Ca și celelalte proprietăți de pe malul lacului Snagov, vila luxoasă este dotată cu un ponton și un garaj pentru ambarcațiuni.

Andreea Esca și Alexandre Eram au propria afacere în Porumbacu de Sus

Andreea Esca și Alexandre Eram au propria afacere, în apropiere de Sibiu. Cei doi dețin mai multe căsuțe din lemn, renovate într-un stil care păstrează totuși specificu zonei, pe care le închiriază turiștilor. Prețurile nu sunt deloc mici, însă peisajul în care sunt situate este unul de vis, iar turiștii nu țin cont de sumele piperate.

Referitor la tarifele de pe Booking.com, o noapte de cazare într-o căsuță de 40 de metri pătrați, cu două dormitoare, o baie și o chicinetă, se ridică la suma de 500 de lei.

Sursă foto: Instagram Andreea Esca

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton