Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Gabriela Prisăcariu în urmă cu 13 ani. Soția lui Dani Oțil este una dintre modelele preferate ale lui Cătălin Botezatu

Cum arăta Gabriela Prisăcariu în urmă cu 13 ani. Soția lui Dani Oțil este una dintre modelele preferate ale lui Cătălin Botezatu
18

de Cristina Țapu,

Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 31 de ani, soția prezentatorului de televiziune Dani Oțil, este foarte activă în mediul online. Recent, Gabriela a distribuit o imagine cu ea, realizată în urmă cu 13 ani. Fanii au constatat că nu multe s-au schimbat și că trecerea cuvântului nu și-a pus amprenta asupra acesteia.

Cum arăta Gabriela Prisăcariu în urmă cu 13 ani

Gabriela Prisăcariu este una dintre cele mai apreciate modele din România și preferata lui Cătălin Botezatu.

Încă de la vârsta adolescenței, Gabriela a avut un trup tras ca prin inel și un zâmbet fermecător. Zilele trecute, Gabriela a distribuit o imagine realizată în urmă cu 13 ani. La vremea aceea, soția lui Dani Oțil avea o altă culoare a părului, însă restul pare să fi rămas neschimbat.

gabrielaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Gabriela Prisăcariu este una dintre modelele preferate ale lui Cătălin Botezatu

Gabriela este una dintre fotomodelele preferate ale lui Botezatu, iar creatorul de modă nu se dă în lături de la nimic pentru a o avea pe podium.

Cătălin Botezatu a lansat o nouă colecție de haine, iar printre modelele care au defilat pe podium s-a numărat și Gabriela Prisăcariu. Eforturile pe care le-a despus Botezatu pentru a o convinge pe soția lui Dani Oțil să participe la eveniment au fost, însă, unele considerabile. Creatorul de modă s-a oferit chiar să fie și bona lui Tiago doar pentru ca aceasta să poată defila pe catwalk!

Ce diferență de vârstă există între Dani Oțil și soția sa, Gabriela

Chiar dacă există o diferență de 12 ani între ea și Dani Oțil, Gabriela și-a găsit liniștea în relația cu matinalul de la Antena 1. Nu a fost deranjată niciodată de relațiile anterioare ale lui Oțil și chiar a glumit în legătură cu povestea pe care Dani Oțil a trăit-o cu Mihaela Rădulescu.

Gabriela Prisăcariu își câștigă existența din contractele de imagine, dar și din prezentările de modă la care participă, fiind cunoscut faptul că ea este una dintre modelele preferate ale lui Cătălin Botezatu. 

Fiul lui Dani Oțil a împlinit 2 ani. Gabriela Prisăcariu, dezvăluiri emoționante din ziua în care a devenit mamăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  2 / 18

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în anul 2021, la scurt timp după ce restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au fost ridicate. La scurt timp au devenit părinții unui băiețel minunat, pe nume Tiago, iar povestea lor de iubire este apreciată de către fani. Dani vorbește adesea despre relația pe care o are și nu ezită să facă mici glume.

Atunci când nu petrece timp alături de familia sa, Dani Oțil este implicat în tot felul de proiecte care au legătură cu televiziunea.

El e prezentatorul „Power Couple România – La bine și la greu”, noua emisiune de la Antena 1 în care adrenalina și distracția poartă 9 cupluri de vedete prin cele mai inedite încercări. Show-ul a fost filmat în Malta și este realizat după un format internațional de succes. Emisiunea va putea fi văzută de către telespectatori începând cu data de 5 februarie.

Sursă foto: Instagram Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton