Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată fratele Cleopatrei Stratan. Cezar a absolvit recent școala gimnazială și este deja mai înalt decât sora sa

Cum arată fratele Cleopatrei Stratan. Cezar a absolvit recent școala gimnazială și este deja mai înalt decât sora sa
18

de Cristina Țapu,

Cleopatra Stratan, în vârstă de 21 de ani, este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, iar debutul în industria muzicală și l-a făcut pe vremea în care acea doar câțiva anișori. Dacă tatăl ei, Pavel, și ea sunt prezențe constante în lumina reflectoarelor, iată că mai puține detalii sunt cunoscute despre fratele cel mic al artistei.

Cum arată Cezar, fratele adolescent al Cleopatrei Stratan

Recent, Cleopatra Stratan a distribuit pe pagina personală de Instagram o fotografie în care apare alături de fratele său, Cezar. Artista a participat la festivitatea de absolvire a școlii gimnaziale a fratelui său și nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de adolescent ș a-l felicita și în mediul online.

„Cezăricu meu a absolvit gimnaziul! A trecut timpul ca vântul și am avut emoții pentru el retrăind ziua mea de absolvire! Felicitări scumpul meu”, a scris artista în dreptul imaginii în care apare alături de fratele său, care deja a întrecut-o în înălțime.

celopatra 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

După ce a absolvit liceul, Cleopatra Stratan nu a mers la facultate și tot artista a explicat de ce a ales să nu își continue studiile. Ea a spus, la un moment dat, pe Instagram că facultatea reprezintă o pierdere de timp pentru ea întrucât poate să se dezvolte în domeniul muzical și fără să aibă studii superioare.

Nu vreau să fac direct o facultate. În cazul meu, consider că facultatea este o pierdere de timp, pentru că mă pot dezvolta în muzică și fără aceste studii superioare. Facultatea nu garantează succesul, mă refer în cazul meu. Dacă voi simți nevoia pe parcursul anilor o pot face oricând”, a scris Cleopatra Stratan la un moment dat pe Instagram.

Cleopatra a primit un diagnostic dur atunci când avea doar doi anișori

Cleoptra Stratan a organizat recent o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina de Instagram, iar fanii au dorit să afle care este motivul pentru care nu este văzută niciodată fără ochelarii de vedere. Artista a dezvăluit care este diagnosticul pe care l-a primit din partea medicilor încă de când avea doar doi anișori.

Cleopatra Stratan, imagini rare cu fratele ei, Cezar (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 18

„Nu am vorbit niciodată public despre afecțiunea mea oftalmologică, dar nici nu mi-e rușine să o fac. Nu am miopie, am astigmatism hipermetropic, dioptriile foarte mari, și port ochelari de la 2 ani.

M-am interesat și de operație, însă peste tot mi s-a spus că șansele de vindecare, la ceea ce am, nu sunt de 100% (doar îmi scade dioptria sau recidivează în timp). Am încercat și lentile de contact, văd mai prost cu ele, din cauza dioptriilor mari (e mult de explicat medical de ce). În concluzie, prefer să port ochelari pentru tot restul vieții, îi ador și fac parte din mine!”, a povestit fiica artistului Pavel Stratan.

Sursă foto: Instagram Cleopatra Stratan

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton