; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Flavia Mihasan

Cum arată Flavia Mihășan înainte să nască. Fosta asistentă de la Neatza a uimit în mediul online!

12 May 2021

Flavia Mihășan se poate declara la cei 36 de ani ai săi o femeie împlinită! A avut parte de succes în careieră și de câțiva ani se dedică familiei sale. 

Flavia Mihășan se bucură de cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, alături de logodnicul ei, băiețelul lor Carol și bebelușul care mai are puțin și vine pe lume. Fosta asistentă TV orele până când va naște, ziua norocoasă fiind în cursul acestei săptămâni.

Cum arată Flavia Mihășan înainte să nască

Flavia Mihășan arată extrordinar! Nu a luat în greutate foarte multe kilograme și, recent, fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani' a împărtășit în mediul online un emesaj emoționant în așteptarea celui de-al doilea copil: 

 

„În câteva zile vine bebe… găsesc cuvintele care să descrie emoția și bucuria cu care îl așteptăm. Încă mă întreb cum au trecut cele 9 luni de sarcină, dar după mă uit la Carol, care în puțin timp împlinește 2 ani, care e băietel în toată regula, deja și simt un alt val de emoție… 2 ani. Când?! #soon #momofBoys #toddler #babyboy (n.r.: #ÎnCurând #MamăDeBăieți #băiețel) @moldovanmariuss', a scris Flavia Mihășan în mediul online

 Vezi galeria foto >

Flavia și iubitul ei Marius Moldovan formează un cuplu fericit de ceva ani buni, iar în 2019 l-au întâmpinat pe copilașul lor, Carol, care le-a umplut viețile de bucurie. Internauții i-au trimis mesaje de felicitări, semn că și ei numără clipele alături de celebra coregrafă.

„Să ai naștere ușoară! Să fiți sănătoși!', Aceeași situație și la mine… o să nasc în iulie când «ză big boy» o sa facă 2 ani… și nu știu când a trecut timpul…❤️', Naștere ușoară, ești superbă!!!❤️' , sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Flavia Mihășan pe Instagram.

 

Cum l-a anunțat Flavia Mihășan pe logodnicul ei că va deveni tată pentru a doua oară

Una dintre cele mai mari dorințe ale Flaviei Mihășan era al doilea copil. Vedeta își dorea nespus un frățior sau o surioară pentru fiul ei Carol.

„Eram în vacanță la munte și, dintr-odată, a început să-mi fie extrem de foame dimineața, lucru destul de ciudat pentru mine, mai ales dimineața, când, de obicei, nu prea mănânc… De atunci am început să simt că se întâmplă ceva.

Ne-am întors în Bucureşti, mi-am făcut testul cât timp Marius încă doarmea, iar când s-a trezit, pur și simplu i-am arătat testul. Nu i-am spus că-l voi face, el își dorea foarte tare al doilea copil și m-am gândit să nu-i creez  așteptări.  Dar când i l-am  arătat, a fost  ca în dimineața de Crăciun.', a spus Flavia Mihășan pentru viva.ro.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare