Homepage  / Vedete străine

Cum arată fiicele lui Gabriel Soto. Reacția actorului după ce s-a aflat că Elissa are deja iubit. „Stabilești limite”

Cum arată fiicele lui Gabriel Soto. Reacția actorului după ce s-a aflat că Elissa are deja iubit. „Stabilești limite”
12

de Roxana Mirea,

Gabriel Soto are două fiice superbe și este tare mândru de ele. Elissa Marie, în vârstă de 15 ani, și Alexa Miranda, în vârstă de 10 ani, sunt fetele pe care actorul le are cu fosta lui soție, Geraldine Bazán. Iată cum arată fiicele lui Gabriel Soto, dar și ce spune actorul despre faptul că Elissa are deja iubit.  

Cum arată fiicele lui Gabriel Soto 

Gabriel Soto și Geraldine Bazán au divorțat în anul 2018, însă actorul are o relație foarte bună cu fiicele lui, Elissa Marie și Alexa Miranda. Acesta publică constant imagini cu fetele pe contul lui de Instagram. Dacă Alexa are 10 și încă este o fetiță, Elisa a devenit o adevărată domnișoară. Ba chiar, adolescenta în vârstă de 15 ani are deja iubit.  

„Face parte din viață. De asemenea, trebuie să fii deschis la minte; atâta timp cât [Elissa] este fericită și ea este bine”, a declarat Gabriel Soto, potrivit People en Español, despre relația fiicei sale. „Stabilești limite, evident, ca orice părinte. Dar, de asemenea, încerc să îi ofer, nu libertatea, ci faptul că este bine. Oferă-i spațiu, fă-o să se simtă fericită, confortabilă. Mai presus de toate, fericită, acesta este cel mai important lucru”. 

Cum arată fiicele lui Gabriel Soto  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Actorul a dezvăluit câteva detalii despre iubitul fiicei sale și a precizat că relația bună pe care o are cu fiica sa este fundamentală în această etapă de creștere, care i-a permis să construiască încredere între cei doi. „Este un băiat bun, este un prieten de familie, nepotul meu este cel mai bun prieten al lui, este sportiv”, a spus ea. „Atâta timp cât sunt oameni pozitivi, o voi sprijini întotdeauna. Apreciez comunicarea pe care o am cu fiica mea. Eu și Elissa avem o legătură foarte specială; și cu Miranda, dar Elissa este acum la o vârstă la care comunicarea este de bază și fundamentală.”

Gabriel Soto mărturisește că se emoționează foarte tare când descoperă cât de mult a crescut Elissa Marie și este mândru de ea. „Mă topesc, jur că plâng”, a spus el. „Când a împlinit 15 ani și am mers să o sărbătorim, iar ea a ieșit din camera ei toată dichisită, jur că mi-au dat lacrimile și mi-am spus: ‘copilul meu este o domnișoară acum, a crescut; a crescut și mă emoționează până la lacrimi’.”  

Gabriel Soto și Irina Baeva confirmă sfârșitul relației lor 

Povestea de iubire s-a încheiat pentru Irina Baeva și Gabriel Soto, deoarece, după atâtea zvonuri, cuplul a confirmat în cele din urmă presei și publicului larg că relația lor amoroasă s-a încheiat în cele mai bune condiții. 

Printr-o declarație, cei doi au anunțat despărțirea. „Prin acest mesaj, cu cel mai profund respect și afecțiune, dorim să comunicăm că, după mai mulți ani de dragoste, sprijin și angajament, am luat decizia de a pune capăt relației noastre. 

Aceștia au fost ani de învățare și experiențe care vor rămâne cu amândoi și pentru care vom fi întotdeauna recunoscători. Am luat această decizie după mai multe luni de reflecție, cu înțelepciune și maturitate; motivele vor rămâne în cercul nostru intim. 

Vă mulțumim anticipat pentru că ne permiteți să trecem prin această situație cu discreție și respect”, este declarația transmisă de Gabriel Soto și Irina Baeva.  

Gabriel-Soto-si-Irina-Baeva-241731694_173292048264363_5357054719503992830_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton