Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată fiica Ronei Hartner. Mesajul pe care artista i l-a transmis Ritei înainte să moară

Cum arată fiica Ronei Hartner. Mesajul pe care artista i l-a transmis Ritei înainte să moară
15

de Roxana Mirea,

Actrița și cântăreața Rona Hartner a murit în cursul zilei de joi, 23 noiembrie, la doar 50 de ani. Artista se luptat cu un cancer agresiv, iar medicii descoperiseră mai multe metastaze la creier. Până în ultimul moment, Rona i-a avut alături pe cei dragi. Fiica ei, în vârstă de 15 ani, suferă cel mai mult. Iată ce mesaj i-a transmis Rona Hartner fiicei sale, Rita, înainte să moară.  

Cum arată fiica Ronei Hartner 

Rona Hartner, în vârstă de 50 de ani, a murit în cursul zilei de joi, 23 noiembrie. În urmă cu patru ani, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer și a luptat cu toate forțele pentru a învinge boala.  

Până în ultima clipă, artista i-a avut alături pe cei dragi, dar mai ales pe fiica ei, Rita, rămasă acum orfană la doar 15 ani. În timpul luptei cu boala cumplită, Rona a trebuit să gestioneze relația cu fiica ei și modul în care să îi dea vestea cumplită.  

În momentul în care a fost anunțată că are cancer, Rona a împărtășit fiicei ei vestea cruntă. Au plâns împreună, dar Rona Hartner a încercat să fie puternică și să își încurajeze fiica. „Mami, dacă muream, chiar mi-ar fi fost foarte dor de tine și aș fi plecat chiar tristă”, i-a spus Rona Hartner fiicei sale, potrivit antenastars.ro.  

Cum arată fiica Ronei Hartner. Mesajul pe care artista i l-a transmis Ritei înainte să moară (8)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Rona Hartner: „Fata mea este fata mea” 

În urmă cu câteva luni, Rona Hartner a povestit despre cum i-a spus fiicei sale că suferă de cancer.  

„Fata mea locuiește la mine. Fata mea este fata mea. În primul rând, a fost șocul oribil, atunci când a aflat. Era cu mine la consultație și chiar mi-a spus doctorul „Duceți-vă cu fiica dumneavoastră, să vă faceți testamentul”. A fost un șoc groaznic, dar nu mi-a arătat că plânge. 

Noi am plâns împreună și i-am permis să plângă, pentru că nu e ok să țină în ea atât de mult. Mi-e aproape, mă ajută. Eu i-am spus că vara asta vacanță nu avem, că nu am ajuns la plajă și stau la 5 minute distanță de plajă și i-am spus să iasă cu prietenii, să se distreze, iar eu stau acasă, să dorm câte 20 de ore. Asta e situația”, a declarat Rona Hartner, în urmă cu câteva luni, la Antena Stars. 

Fiica Ronei Hartner a moștenit talentul actoricesc de la mama ei. Rita a jucat în mai multe filme, până acum, dar este pasionată și de make-up și modeling. Rona și fiica ei aveau o relație specială și apropiată. Ba chiar Rita o însoțea pe Rona Hartner la concertele ei.

CONCERT – REMEMBER – AMY WINEHOUSEIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 15

Fiica Ronei Hartner și-a găsit job la doar 15 ani

Fiica Ronei Hartner și-a petrecut cea mai mare parte a copilăriei în Franța. Tânăra vorbește patru limbi străine și a studiat la Paris, unde locuiește și tatăl ei, scrie viva.ro. De altfel, cu ceva timp înainte să piardă lupta cu cancerul, Rona a dezvăluit faptul că Rita Sumalya, care are doar 15 ani, și-a găsit un job. Totul s-a întâmplat după ce a primit o diplomă internațională în urma participării la cursurile de la Syma Make up Studio. Potrivit sursei citate, aceasta este una dintre cele mai cunoscute din Franța care se ocupa de beauty.

„I s-a propus un stagiu de șapte zile, să facă toată baza de școală numărul unu, școală de make-up nivel unu. La 18 ani, diploma aia va fi europeană, chiar internațional valabilă. Deocamdată e doar diplomă de participant, dar a terminat cu nivel excelent, pentru că într-adevăr s-a implicat enorm.

Fiecare machiaj pe care l-a realizat a durat șase ore. Deci a făcut șapte machiaje profesioniste, de la machiaj natural până la machiaj de modă, apoi machiaj de nuntă.Acum, imaginează-ți că în Franța au sunat-o deja cliente care vor să le machieze’, spunea Rona Hartner, pentru fanatik.

De ce boală a suferit Rona Hartner 

Miercuri, pe 22 noiembrie, Rinda, sora cântăreței, a postat un mesaj surprinzător pe pagina de Facebook a actriței, stârnind o reacție neașteptată din partea publicului. Femeia a comunicat că Rona Hartner are nevoie de rugăciuni, deoarece traversează momente extrem de dificile. Din păcate, la nici 24 de ore de la mesajul surorii artistei, a fost confirmat faptul că Rona a murit. 

Cu aproximativ o lună în urmă, Rona Hartner anunța că a învins cancerul pentru a doua oară. Însă, în ciuda acestei victorii, problemele de sănătate au revenit. În urma ultimului control medical, artista a primit vestea că una dintre metastaze, cea de pe creier, a înregistrat o creștere. 

În 2019, Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la colon și la ficat. Vedeta a învins boala un an mai târziu, însă, în cursul acestui an, ea s-a confruntat cu o recidivă, fiind diagnosticată cu cancer la plămâni și metastaze pe creier. 

Sursa Foto: Hepta, captură de ecran, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton