Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată fiica lui Răzvan Simion, la 20 de ani. Ianca a făcut furori la nunta tatălui ei cu Daliana Răducan

Cum arată fiica lui Răzvan Simion, la 20 de ani. Ianca a făcut furori la nunta tatălui ei cu Daliana Răducan
10

de Andra Stana,

Ianca, fiica lui Răzvan Simion, are 20 de ani și este de o frumusețe răpitoare. Tânăra a întors toate privirile la nunta tatălui ei. Iată cât a costat ținuta aleasă pentru marele eveniment.

Cum arată fiica lui Răzvan Simion la 20 de ani

Răzvan Simion are doi copii din prima căsătorie, cu Diana, de care a divorțat acum mai mulți ani. Matinalul de la Antena 1 are un băiat și o fată, pe Tudor și pe Ianca. Aceasta din urmă a fost în centrul atenției la nunta din weekend, când tatăl ei s-a însurat a doua oară.

Astăzi în vârstă de 20 de ani, Ianca Simion a devenit o domnișoară superbă. La nunta tatălui ei cu Daliana Răducan, tânăra a purtat o rochie neagră, plisată și lungă, iar vedeta Antena 1 s-a mândrit cu fiica lui. Imaginile cu Ianca, îmbrăcată în ținuta specială pentru nunta tatălui ei, au făcut deliciul fanilor, care i-au apreciat alegerea. „De unde ai rochița asta superbă”?, „Ador” sunt doar două dintre comentariile postate online pe contul de creator digital al Iancăi, care are peste 27 de mii de urmăritori pe Instagram.

ianca-simion-la-nunta-lui-razvan-simion-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Pentru evenimentul din weekend, Ianca a ales o rochie de la un brand celebru la noi, pentru care a scos din buzunar 2.200 de lei, scrie libertatea.ro.

Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi. Cum a reușit fiica lui, Ianca, să-l facă să plângă

Răzvan Simion a avut parte de un moment extrem de emoționant, care l-a făcut să izbucnească în lacrimi. Fiica lui, Ianca, a fost cea „vinovată” de lacrimile vărsate de prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Momentul emoționant s-a văzut la TV, într-una din edițiile iUmor.

„Întotdeauna m-ai sprijinit în tot ceea ce mi-am dorit… în ceea ce ți-ai dorit tu să fac! Tata vrea neapărat să fac stomatologie. Nu înțelege că îmi e frică de freza aia mai tare decât le e frică producătorilor de freza lui“, a spus Ianca Simion în timpul roast-ului, iar tatăl ei a completat: „Aoleu! Vai, ce bună a fost“.

razvan-simion-in-lacrimi-la-roast-ul_iancai_episod-8-iumor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 10

Tânăra și-a continuat roast-ul astfel: „Devin sentimentală, pentru că am luat de la tine emoția. Sunt emotivă ca un poet, sunt emotivă ca poetul Răzvan, tatăl meu! O să întrebe lumea ce poezii scrii tu. Nu știu, dar mi-ai spus că ai scris o poezie pentru momentul în care împlinesc 18 ani. Încă o aștept“. Momentul a fost atât de emoționant, încât nu doar Răzvan a avut ochii în lacrimi.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton