Homepage  / Vedete străine

Cum arată acum fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith. Imagini rare cu Stella

Cum arată acum fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith. Imagini rare cu Stella
13

de Cătălina Matei,

La cei 27 de ai săi, Stella Banderas a moștenit din plin de la părinții săi talentul actoricesc și frumusețea mamei sale. Recent, tânăra a fost surprinsă alături de tatăl ei, dar și de iubitul ei, Alex Gruszynski. Familia s-a reunit la Malaga (Spania) orașul natal al celebrului actor pentru a sărbători împreună Paștele Catolic. Iată imaginile.

Cum arată acum fiica lui Antonio Banderas

Stella, fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith, are 27 de ani și reușește să atragă atenția asupra ei de fiecare dată când apare în public. Pe lângă faptul că muncește din greu pentru a-și construi o carieră ca regizoare, tânăra pare desprinsă din filmele de la Hollywood.

Recent, Antonio Banderas a sărbătorit Paștele Catolic alături de iubita sa, fiica Stella și iubitul acesteia, Alex Gruszynski. Familia s-a reunit la Malaga (Spania) orașul natal al celebrului actor. Antonio și fiica sa au urmărit procesiunea religioasă de pe străzile orașului de la balcon. 

Antonia Banderas cu fiica lui, StellaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Anul trecut, a fost prezentă la lansarea unei colecții speciale a unei celebre case de bijuterii din Madrid, Stella Banderas a atras privirile tuturor. Fiica lui Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith a purtat o rochie lungă, neagră, care i-a pus în valoarea silueta de manechin, însă decolteul amețior a fost punctul de atracție al ținutei sale.

Rabat Magic Cosmos Photocall – MadridIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 13

Stella del Carmen, care a fost crescută în lumina reflectoarelor de părinții ei celebri, s-a născut în Spania, la Marbela, în 1996, și vorbește atât spaniolă, cât și engleză. Este sora vitregă a actriței Dakota Johnson și a lui Alexander Bauer de pe partea mamei sale, care a fost căsătorită anterior cu Don Johnson, respectiv Steven Bauer.

Deși Melanie Griffith și Antonio Banderas au divorțat după 19 ani de căsătorie, cei doi au rămas apropiați și s-au implicat intens în viața Stellei. În prezent, tânăra Stella lucrează pentru a-și dezvolta abilitățile de regizor, ea fiind absolventă de actorie la University of Southern California. De asemenea, ea a urmat cursuri de actorie și cu Stella Adler.

De ce a renunțat Stella Banderas la numele mamei sale

În urmă cu doi ani, fiica actriței Melanie Griffith și a lui Antonio Banderas, a depus o cerere  prin care renunță, din punct de vedere legal, la numele de familie Griffith.

Stella a  vrut să-și „scurteze” numele în Stella Del Carmen Banderas „prin eliminarea numelui de familie suplimentar”. Conform People, fiica lui Banderas a depus cererea de renunțare în Los Angeles, justificând că nu folosește niciodată numele de familie al mamei sale atunci când se prezintă.

De obicei, nu folosesc Griffith atunci când mă refer la mine sau în documente”, a motivat ea.

The musical ‘Company’, directed by and starring Antonio Banderas, opens at Soho TheatreIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Cine este iubitul Stellei Banderas

Fiica lui  Antonio Banderas și a lui Melanie Griffith are o relație cu omul de afaceri Alex Gruszynski. Acesta a fost primul ei iubit, s-au despărțit în 2019, dar s-a împăcat între timp. Potrivit Hola, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar Stella a făcut publice mai multe imagini surprinse de-a lungul timpului. Pe contul său de Instagram, tânăra a publicat o fotografie în care poate fi văzută alături de partenerul ei, în timp ce stă pe picioarele lui și-l sărută.

Sursa Foto: Profimedia, Hepta, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton