Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată fiica Iuliei Albu la 14 ani. Mikaela a purtat un machiaj extravagant pentru banchetul de absolvire al clasei a VIII-a

Cum arată fiica Iuliei Albu la 14 ani. Mikaela a purtat un machiaj extravagant pentru banchetul de absolvire al clasei a VIII-a
29

de Cristina Țapu,

Iulia Albu are toate motivele să fie mândra. Are o carieră strălucitoare, o fiică adolescentă care îi calcă pe urme și un partener de viață care o iubește nespus. Recent, Iulia Albu a făcut public un clip în care apare fiica pe care o are din relația cu Mihai Albu, iar fanii s-au întrecut în complimente. Iată cât de frumoasă este Mikaela!

Cum arată fiica Iuliei și a lui Mihai Albu la 14 ani

Iulia Albu și Mihai Albu au avut o relație care, din păcate, s-a finalizat cu un divorț. Din povestea lor de dragoste a luat naștere, însă, Mikaela, care recent a absolvit clasa a VIII-a. Mikaela a moștenit trăsăturile mamei sale și are o frumusețe debordantă, peste câțiva ani putând cu ușurință să defileze pe podiumurile de modă.

mikaela-fiica-iuliei-albu-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 29

Mândră peste măsură de fiica sa, Iulia Albu a distribuit un clip video în care Mikaela prezintă fanilor machiajul pe care l-a purtat la petrecerea de absolvire a clasei a VIII-a. Fanii au remarcat asemănarea fabuloasă dintre mamă și fiică și s-au grăbit să le complimenteze.

Iulia Albu îi acordă fiicei sale toată susținerea și încurajările din lume. Totuși, criticul de modă știe să impună și anumite reguli pentru ca Mikaela să crească într-un mediu armonios. În final, această trebuie să devină o adolescentă responsabilă, o femeie organizată, conform creatoarei de modă.

mikaela-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 29

Iulia Albu este o mamă permisivă, dar are anumite reguli clare

Întrebată de multe ori dacă Mikaela vrea să-i calce pe urme și să devină designer vestimentar, Iulia Albu a spus că fiica sa își va alege singură drumul pe care vrea să-l aibă, iar ea o va susține în orice decizie pe care o ia.

„Nu înțeleg concepția asta cu «călcatul pe urme», adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor.

Iulia Albu critică persoanele publice care promovează orice  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  18 / 29

Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum”, a declarat Iulia Albu pentru VIVA!

Înainte de căsătoria cu Mihai Albu, Iulia era cunoscută sub numele de Iulia Voichița. După semnarea actelor necesare, ea a preluat numele soțului, devenind astfel Iulia Albu. Cuplul a rămas căsătorit până în 2013, dar chiar și după divorț, creatoarea de modă a decis să păstreze numele care a consacrat-o și a adus-o în atenția opiniei publice.

Iulia și Mihai Albu au fost parteneri de viață timp de opt ani, având împreună o fiică în vârstă de 14 ani. După separare, Mikaela a rămas în grija mamei sale. Iulia și-a refăcut viața amoroasă, iar în prezent are o relație cu un bărbat pe nume Mihai Alexandru, alături de care a participat la emisiunea „Asia Express”.

Sursă foto: Instagram Iulia Albu

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton