Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cum arată și cu ce se ocupă azi fiica lui Edith González. Constanza Creel a împlinit 18 ani

Cum arată și cu ce se ocupă azi fiica lui Edith González. Constanza Creel a împlinit 18 ani
17

de Andra Stana,

Fiica regretatei actrițe Edith González și a lui Santiago Creel a împlinit 18 ani. Părinții ei au protejat-o întotdeauna și au ținut-o, pe cât posibil, departe de lumina reflectoarelor și de ochii publicului. Iată ce imagini cu tânăra au apărut totuși pe rețelele de socializare.

Fiica regretatei Edith González a împlinit 18 ani

Anul acesta, pe 13 iunie, s-au împlinit trei ani de la trista plecare a actriței Edith González, care s-a stins din viață în 2019, după o luptă intensă cu cancerul. Aceasta a lăsat un gol în industria mexicană a divertismentului, dar mai ales în viața celor apropiați: soțul ei, Lorenzo Lazo, și fiica ei, Constanza Creel.

Astăzi, Constanza Creel González are deja 18 ani și a devenit un adult care poate lua propriile decizii. După moartea lui Edith González, minora de atunci a rămas în custodia tatălui ei, Santiago Creel, scrie quien.com.

Cum arată și cu ce se ocupă azi fiica lui Edith González. Constanza Creel a împlinit 18 aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Constanza s-a născut la 17 august 2004, într-un spital din Ciudad de Mexico. Inițial, Edith Gonzalez nu a dezvăluit nimănui numele tatălui fiicei sale. Mai mult, în primii ani de viață, cea mică a avut doar numele de familie al actriței.

Abia în mai 2008, Santiago Creel s-a adresat presei pentru a recunoaște public faptul că avea o fiică. Era adevărat: Constanza fusese rodul unei scurte aventuri cu vedeta Televisa.

Ani mai târziu, imaginile cu Cons (așa cum îi spune familia) însoțindu-și mama pe platourile de filmare au devenit ceva obișnuit. În 2011 au jucat chiar împreună în campania publicitară americană Got Milk? În ciuda acestor apariții sporadice, actrița și soțul ei de atunci, economistul Lorenzo Lazo, au căutat o viață liniștită pentru Constanza.

Edith Gonzalez a recunoscut: „Constanza nu a fost un bebeluș planificat”

Într-un interviu acordat publicației „Hola! México”, Edith Gonzalez a recunoscut că Santiago Creel i-a fost de ajutor în creșterea fiicei lor.

“Constanza nu a fost un bebeluș planificat, dar a fost acceptat și dorit. Amândoi am avut iluzii și Santiago mereu a fost acolo pentru ea.”, au fost cuvintele regretatei vedete.

De la moartea lui Edith González, Creel González a avut o viață de familie alături de tatăl său și de familia pe care a format-o cu Paulina Velasco, a doua sa soție, cu care are două fiice în vârstă de 11 și 10 ani și care, din prima zi, au fost apropiate de Constanza.

Cu toate că își păstrează un profil scăzut, aparițiile sale sporadice pe rețelele de socializare ne-au permis să vedem cât de mult a crescut și cât de mult seamănă cu mama ei, dar mai ales relația bună pe care o are cu Santiago.

Activistă și preocupată de cauze sociale, Cons a fost văzută în diferite mișcări, cum ar fi marșul din 8 martie, unde a făcut parte din contingentele feministe pentru a-și ridica vocea și a cere securitate și oportunități egale.

Nu se știe ce direcție va lua viața ei, dar cert este că va fi însoțită de cei dragi, soții González, Lazo și Creel, care au copleșit-o cu dragoste și grijă în ultimii ani, mai scrie sursa citată.

Sursa foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton