Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată fiica Mirelei Oprișor. Aspirina din „Las Fierbinți”, dezvăluiri neașteptate despre Ana, care a împlinit 14 ani

Cum arată fiica Mirelei Oprișor. Aspirina din „Las Fierbinți”, dezvăluiri neașteptate despre Ana, care a împlinit 14 ani
9

de Cristina Țapu,

Fotografia recent postată pe Instagram cu fiica în vârstă de 14 ani a actriței Mirela Oprișor, cunoscută drept Aspirina din „Las Fierbinți", a stârnit curiozitatea fanilor serialului. Mirela Oprișor a fost întotdeauna discretă în ceea ce privește viața sa personală, păstrându-și familia departe de lumina reflectoarelor. Astfel, imaginea cu adolescenta i-a surprins pe cei care o urmăresc pe actriță.

Cum arată Ana, fiica de 14 ani a Mirelei Oprișor

Mirela Oprișor și soțul ei, Mimi Brănescu, constituie unul dintre cele mai stabile cupluri din lumea showbiz-ului românesc. Au parcurs împreună 20 de ani, traversând diverse provocări în relația lor. Cu toate că au fost separați timp de opt ani, cei doi și-au acordat o nouă șansă, iar dragostea lor pare să fie de nedestrămat.

ana-branescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Recent, Mirela Oprișor și-a uimit fanii de pe Instagram prin postarea unei fotografii cu Ana, transmițându-i urările „La mulți ani!”. Ana Brănescu, în vârstă de 14 ani, prezintă o remarcabilă asemănare cu mama ei. Doctorii îi spuseseră Mirelei că va avea un băiat și alesese deja numele pentru acesta, așadar nu mică i-a fost mirarea când pe lume a adus o fetiță care i-a schimbat complet cursul vieții.

„Ana ne-a făcut o mare surpriză. Timp de șapte luni am știut că îl vom avea pe Petru. Și acum îmi amintesc momentul nașterii.

Cred că întregul personal al spitalului era în jurul meu, chiar și un psiholog, pentru că nimeni, nicio clipă, nu s-a așteptat să nasc o fată. Se spune că un astfel de incident poate avea un impact emoțional foarte mare asupra mamei, tocmai de aceea era necesar și un psiholog.

Nu există un cuvânt, o frază care poate reuni cu exactitate sentimentele pe care i le port. Este viața mea. Pe lângă faptul că nu concep viața fără ea, nici măcar nu-mi mai amintesc cum era înainte. Singurul meu regret este că nu am avut mai mulți copii”, a povestit Mirela Oprișor, conform Revistei Viva!

Cum s-au cunoscut Mimi Brănescu și Mirela Oprișor

În cadrul podcastului #MagicPeople, Mimi Brănescu a dezvăluit aspecte în premieră din viața sa: de la pasiunile personale și la aspectele care contribuie la starea sa de bine, oferind, totodată, detalii intrigante despre traiul într-o casă în care pasiunea pentru artă primează. La cererea soției sale, Mirela Oprișor, care își dorea un rol în „Las Fierbinți”, scenaristul a acceptat să creeze personajul Aspirina.

Cei doi s-au întâlnit la examenul de admitere la UNATC, iar Mimi s-a îndrăgostit pe loc de cea care avea să-i devină parteneră de viață. Relația lor a fost presărată cu obstacole, însă astăzi Mimi și Mirela Oprișor formează un cuplu matur, în care comunicarea are un rol cheie.

Sursă foto: Instagram Mirela Oprișor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton