Homepage  / Vedete româneşti

Daniela Crudu, noi imagini cu fetița ei de nouă luni. Cu ce probleme se confruntă vedeta: „Astăzi nu are chef. Este nervoasă”

Daniela Crudu, noi imagini cu fetița ei de nouă luni. Cu ce probleme se confruntă vedeta: „Astăzi nu are chef. Este nervoasă”
20

de Cristina Țapu,

Daniela Crudu, fostă prezentatoare TV, și-a schimbat complet atitudinea de când a devenit mamă. Nu mai apare pe micul ecran și își dedică tot timpul fiicei sale, de 9 luni. Cum arată micuța care i-a făcut viața mai frumoasă!

Cum arată fetița, în vârstă de 9 luni, a Danielei Crudu

La începutul lunii mai, Daniela Crudu a devenit mămică pentru prima dată, aducând pe lume primul ei copil. Vedeta de televiziune a avut parte de o naștere prematură, însă fiica ei s-a dovedit a fi o luptătoare, iar totul s-a desfășurat fără probleme ulterioare. Deși se mândrește cu micuța sa ori de câte ori are ocazia, Daniela încearcă să nu o expună prea mult pe rețelele de socializare.

fetita-daniela-crudu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Daniela Crudu a distribuit pe pagina personală de Instagram două imagini cu fiica sa și a dezvăluit fanilor că acesteia au început să-i apară dințișorii, motiv pentru care este destul de agitată și plânge frecvent.

„O să o îmbrac cu salopeta și îi dau ochelarii, gentuța și șosețele, dar astăzi nu are chef. Este foarte nervoasă de la dințișori”¸ a scris Daniela Crudu, în descrierea celor două imagini care au fost apreciate de către fanii vedetei.

Înainte de a naște, Daniela Crudu declara într-o emisiune televizată că și-ar dori o fetiță și iată că dorința i-a devenit realitate, iar astăzi se bucură de tot ce-i oferă noul statut de mamă. „Îmi doream fetiță. Prima oară nu știam nici eu, dar m-am gândit mai bine, la fetiță o să știu eu ce să îi fac. Vreau să fac băiță cu ea, vreau să mă machiez cu ea”, declara Daniela Crudu, la vremea respectivă.

Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară la 9 luni de la nașterea primului copil

Daniela este însărcinată din nou, la doar nouă luni după ce a adus-o pe lume pe fiica sa. Sarcina decurge excelent, iar fosta asistentă TV nu se confruntă cu stări de rău. De această dată, familia Danielei va primi în cadrul ei un băiețel.

daniela cruduIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 20

Iubitul Danielei Crudu este un machidon mai tânăr decât ea. Fosta asistentă TV a evitat să facă multe dezvăluiri despre cel care îi este alături și îi aduce zâmbetul pe buze zi de zi.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, declara Daniela Crudu, în urmă cu ceva vreme.

Sursă foto: Instagram Daniela Crudu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton