Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată dressingul lui Dorian Popa. Artistul a cheltuit 40.000 de euro doar pentru încălțări

Cum arată dressingul lui Dorian Popa. Artistul a cheltuit 40.000 de euro doar pentru încălțări
5

de Cristina Țapu,

Cariera lui Darian Popa este în plină ascensiune, iar artistul reușește să obțină sume impresionante de bani din activitatea pe care o depune în mediul online. Așadar, artistul își permite să-și îndeplinească orice capriciu, fie că este vorba de bolizi de lux, bijuterii scumpe, hârtie igienică neagră sau...un dressing desprins parcă din filmele science fiction.

Cum arată dressingul lui Dorian Popa

Într-un videoclip postat pe YouTube anul trecut, Dorian Popa a făcut o prezentare detaliată a casei sale, explorând fiecare cameră, inclusiv dressingul său.

dressinf dorian 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Artistul dispune de un dulap imens, amplasat într-un colț, fără uși. Aici, își organizează jachetele, maiourile și pantalonii, având grijă să aranjeze și câteva perechi de pantofi. Dorian a povestit cu mândrie că deține o impresionantă colecție de adidași evaluată la 40.000 de euro.

„Dressingul meu poate fi asemănat cu un spital. Da, știu, sunt nebun după ordine, poate un pic mai nebun decât prevede legea. Dar spuneți-mi mie, nu e așa că e totul frumos când este aranjat?”, a declarat Dorian Popa, după ce le-a arătat fanilor săi dressingul în care domnea ordinea.

În anul 2022, Dorian le destănuia fanilor că are o pasiune pentru adidași și este dispus să aloce sume impresionante de bani pentru a-și achiziționa acest articol vestimentar.

A investit în mai multe perechi de pantofi, cheltuind sume la care mulți dintre noi nu ar putea decât să viseze. Printre acestea, se numără și cele de la Balmain, pentru care a alocat 3.000 de euro pentru trei perechi.

Suma totală a ajuns la aproximativ 32.000 de euro, doar pentru adidașii prezentati în cadrul unui simplu vlog. Dorian Popa a recunoscut că mai deține și alți pantofi în colecția sa, dar aceștia nu au fost încă prezențați fanilor curioși să afle ce articole se află în garderoba artistului.

Dorian Popa își îndeplinește orice capriciu, indiferent de preț

De Moș Nicolae, Dorian Popa și-a făcut un cadou costisitor. Artistul și-a achiziționat un lanț cu diamante pentru care a scos din conturi peste 2.000 de euro, după cum le-a povestit fanilior. Dorian Popa a documentat într-un vlog prezentarea noii sale bijuterii pentru urmăritorii săi. Artistul a decis să renunțe la vechiul său lanț și l-a înlocuit cu unul mult mai robust, dar și foarte costisitor.

Cu o prezență activă și captivantă pe platformele de socializare, Dorian Popa a devenit un adevărat influencer. Postările sale originale, videoclipurile amuzante și interacțiunea constantă cu fanii au contribuit la consolidarea unei comunități solide de urmăritori.

Pe lângă muzică și televiziune, implicarea sa în mediul online a reprezentat un alt pilon important al carierei sale. Vlogurile, colaborările cu alți creatori de conținut și proiectele diverse au avut un impact considerabil asupra popularității de care se bucură astăzi.

Sursă foto:

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton