Homepage  / Vedete româneşti

Cum arăta Diandra Moga de la Insula iubirii inainte de operațiile estetice. Ispita a trecut printr-o transformare uriasă

Cum arăta Diandra Moga de la Insula iubirii inainte de operațiile estetice. Ispita a trecut printr-o transformare uriasă
10

de Roxana Mirea,

Una dintre ispitele de la Insula iubirii 2024, sezonul 8, care a reușit să se facă remarcată este Diandra Moga. Până acum, cel care i-a picat în mreje este Andrei Rotaru, care a venit în Thailanda cu soția lui Cristina. Ei bine, Diadra arăta total diferit acum 11 ani, când nu avea operații estetice. Iată imaginile.  

Cum arăta Diadra Moga de la Insula iubirii 2024 acum 11 ani 

Diandra Moga, în vârstă de 27 de ani, face furori în rolul de ispită, la Insula iubirii 2024, sezonul 8. aceasta a interacționat cel mai mult cu Andrei Rotaru, singurul participant căsătorit. El este căsătorit de 10 ani cu Cristina, însă pare că a fost fermecat de Diadra. 

Acum 11 ani, ispita de la Insula iubirii nu avea operații estetice și arăta total diferit față de acum. Ea experimenta tunsori și culori îndrăznețe, schimbându-și look-ul de mai multe ori de-a lungul timpului. 

În mediul online, există imagini cu Diandra Doris Moga de pe vremea când era adolescentă. Tânăra a avut părul scurt în trecut. În 2013, Diandra era roșcată și avea părul foarte scurt, tuns bob. Ochii migdalați sunt prezenți și în imaginile de atunci, însă forma sprâncenelor, a buzelor, dantura sunt schimbate. Mai târziu, în 2015, pe vremea când avea 18 ani, ispita de la Insula Iubirii a renunțat la roșcat în favoarea blondului, potrivit a1.ro. 

Cum arăta Diadra Moga de la Insula iubirii 2024 acum 11 ani  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cine este Diandra Moga, ispită la Insula iubirii 2024 

Diandra Moga este antreprenoare și are propriul brand de haine. A avut o relaţie de lungă durată cu un bărbat foarte gelos, care nu ȋi permitea să fie așa cum este ea și a fost și ȋnșelată de mai multe ori, ajungând astfel la concluzia că ȋi este mai bine singură și independentă. Fire destul de emotivă, spune că a ales să vină la Insula Iubirii tocmai pentru a depăși această barieră emoţională. 

Sursa Foto: Instagram, Facebook, Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton