Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Diandra după ce a slăbit 8 kilograme. Ispita de la Insula iubirii 2024 a ținut o dietă strictă

Cum arată Diandra după ce a slăbit 8 kilograme. Ispita de la Insula iubirii 2024 a ținut o dietă strictă
15

de Roxana Mirea,

Diandra Moga a reușit să se facă remarcată cu rolul de ispită de la Insula iubirii, sezonul 8. Ea l-a cucerit pe Andrei Rotaru și a trăit cu el o poveste de iubire în Thailanda, poveste care s-a destrămat odată cu revenirea în țară. Ei bine, Diandra a trecut printr-o schimbare uluitoare după Insula iubirii. Ispita a slăbit 8 kilograme, după ce a ținut o dietă strictă. Iată cum arată acum.  

Diandra, ispita de la Insula iubirii, a slăbit 8 kilograme 

Diandra este ispita care l-a cucerit iremediabil pe Andrei, soțul Cristinei, în timpul emisiunii Insula Iubirii, difuzată la Antena 1. După emisiune, ispita a trecut printr-o transformare majoră și a reușit să slăbească 8 kilograme. Diandra a ținut o dietă strictă, deși spune că nu și-a dorit să slăbească, ci doar să își reia stilul de viață sănătos. 

Nu am avut intenția să slăbesc, doar să-mi reiau stilul de viață și să mănânc mai alcalin, pentru că mi-o luase tenul razna și îmi doream să se curețe cu orice preț. Mai pățisem asta când am plecat în Bali și știam deja ce am de făcut. Am renunțat și la carne din nou, de mai bine de o lună. Mai mănânc doar fructe de mare, și rar. Cu fasting-ul 8/16 mă simt perfect. Ca speedy gonzales. Țin post negru luni, miercuri și vineri. Dar nu mereu! Depinde de cum îmi simt organismul”, a scris Diandra Moga pe InstaStory. 

Întrebată de un fan pe Instagram de cât timp merge la sală, Diandra a spus că: „Minimum 4-5 ani. Pe ultimii doi i-am luat mai în serios. Restul, cu pauze printre. Dacă aș scăpa de zahăr, ar fi perfect.” 

Diandra, ispita de la Insula iubirii, a slăbit 8 kilograme  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Diandra, după Insula iubirii 2024 

După încheierea filmărilor, Andrei și Cristina s-au despărțit, iar Andrei ar fi încercat să formeze un cuplu cu cea care l-a cucerit în Thailanda, însă legătura dintre ei nu a fost una de durată. Ulterior, Andrei și Cristina s-au împăcat. 

Prezentă la difuzarea finalei Insula Iubirii, pe 28 august, într-un local din Capitală, Diandra a fost întrebată ceum s-a schimbat viața sa după experiența pe care a trăit-o în Thailanda. Ispita susține că emisiunea a ajutat-o să înțeleagă mai bine comportamentul oameilor. 

A fost o experiență zdruncinantă, dar în sensul bun. Te transformă o experiență de genul acesta și te face să descoperi mai multe lucruri despre tine, în primul rând. Depinde și din ce postură mergi. Dacă mergi din postura de ispită, cu siguranță poți să îți dai seama și să vezi o perspectivă din exterior asupra relațiilor și asupra a ceea ce credeai tu, poate, despre căsnicii sau cum stau lucrurile pe termen lung între parteneri. Lecția pe care am învățat-o în urma emisiunii este ce înseamnă respectul, comunicarea deschisă. 

Am devenit o versiune mai bună a mea, o versiune mai fermă, mai stăpână pe sine, mai hotârtă și mai convinsă decât înainte de ceea ce își dorește de la un bărbat și de la o relație”, a povestit Diandra, pentru Antena Stars. 

Sursa foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton