Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată Delia Matache în costum de baie. Artista a distribuit imagini îndrăznețe din vacanțele exotice

Cum arată Delia Matache în costum de baie. Artista a distribuit imagini îndrăznețe din vacanțele exotice
12

de Redactia Tvmania,

Delia Matache, în vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai apreciate, dar și cele mai controversate artiste din România. Vedeta nu ezită să se afișeze pe rețelele de socializare în ținute îndrăznețe, chiar dacă unii dintre internauți o critică constant. Deși a trecut de prima tinerețe, artista arată impecabil, iar imaginile cu ea în costum de baie au făcut furori în rândul fanilor.

Cum arată Delia Matache în costum de baie

Delia Matache este pasionată de drumeții, iar alergatul face parte din rutina sa. Rezultatele muncii pe care o depune sunt vizibilă, căci artista are un trup tras ca prin inel la vârsta de 42 de ani. Solista nu a ezitat să distribuie pe Instagram imagini în care apare purtând costum de baie, spre uimirea fanilor.

delia-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Delia a recunoscut în trecut că nu urmează diete și că are o slăbiciune pentru dulciuri și mâncarea gustoasă. Deși nu adoptă un regim strict de slăbire, ea practică sport în fiecare zi, atât în interiorul casei, cât și în aer liber. Cântăreața locuiește foarte aproape de parcul Herăstrău și are obiceiul să iasă în fiecare zi la alergat în aer liber. În plus, are o sală de fitness amenajată în propria locuință, unde se antrenează cu diferite greutăți.

Nu sunt adepta unui regim de slăbire, fac sport zilnic, mănânc tot ce îmi doresc, dar nu în cantități mari, încerc să nu exagerez… Trei zile am reușit să mănânc sănătos. Am încercat regimul ketogenic. Sunt obișnuită full carbohidrați și am simțit așa o nefericire. M-am luptat cu mine, apoi mi-am revenit, posibil să mai încerc. Tot ce ține de zona culinară mănânc orice, oricând”, declara Delia Matache, conform Ego.ro.

Internauții au criticat-o pentru cum arată fără machiaj

Recent, Delia s-a fotografiat fără machiaj și filtre, iar unii dintre fani nu s-au putut abține și i-au adresat cuvinte pe un ton răutăcios. Deși au existat mulți admiratori care i-au apreciat frumusețea naturală, au fost și internauți care s-au grăbit să sublinieze că trecerea timpului începe să-și pună amprenta asupra chipului ei.

Delia 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 12

„S-a dus, Doamne, toată tinerețea mea”, „Muma pădurii”, „Doamna Delia ……ești obosită rău.”, au fost o parte dintre comentariile făcute de către internauți.

Sursă foto: Instagram Delia Matache

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton