Homepage  / Vedete româneşti

Imagini de colecție cu Daniela Nane. Cum arăta la 20 de ani, când câștiga Miss România. După victorie a decis să se înscrie la Actorie

Imagini de colecție cu Daniela Nane. Cum arăta la 20 de ani, când câștiga Miss România. După victorie a decis să se înscrie la Actorie
10

de Redactia Tvmania

Daniela Nane a intrat, fără voia sa, în atenția internauților după ce în mediul online au apărut imagini în care aceasta se comportă tandru cu Octavian Ene, un tenor care este cu peste două decenii mai mic decât ea.

Artista a confirmat despărțirea de fostul soț, însă nu a dorit să ofere declarații suplimentare despre cel care îi este în prezent partener de viață. În urmă cu mai bine de trei decenii, artista câștiga Miss România și avea o frumusețe de neegalat! Iată imaginile!

Cum arăta Daniela Nane la 20 de ani, atunci când câștiga Miss România

Daniela Nane este, incontestabil, o femeie frumoasă peste care trecerea timpului nu și-a pus amprenta. Are un ten lispsit de riduri, un zâmbet molipsitor și o atitudine elegantă care nu pot lăsa pe nimeni indiferent.

În anul 1991, Daniela Nane câștiga titlul de Miss România, iar imaginile cu ea din perioada respectivă demonstrează că a meritat din plin acest titlu.

romania-1991Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

La vârsta de 20 de ani, Daniela Nane sosește în București, participă și obține titlul de Miss România, apoi se înscrie la competiția Miss Universe (1991). Mai târziu, hotărăște să urmeze cursuri la Academia de Teatru și Film din București.

A obținut diploma de absolvire a Academiei de Teatru și Film în 1995, ulterior continuându-și studiile cu cursuri și masterat în cadrul Ligii Europene a Institutelor de Artă din Amsterdam și Berlin. A fost repartizată la Teatrul Bulandra, construindu-și o carieră remarcabilă, marcată de obținerea a trei premii UNITER.

Daniela recunoaște că frumusețea a reprezenat un atuu

Daniela Nane nu neagă faptul că frumusețea a reprezentat un atuu în evoluția profesională, însă subliniază că aceasta nu a fost singurul element care a contat, așa cum ar spune unii răutăcioși.

Daniela Nane, despre motivul uluitor pentru care a pierdut multe roluri, la „Rețeaua de idoli”. „Eu știu ce am trăit”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 10

„Frumuseţea m-a ajutat, pentru că e în firea lucrurilor ca oamenii să-şi dorească să vadă pe scenă actori frumoşi. Pe de altă parte, oamenii din branşa mea sunt de multe ori snobi şi au senzaţia că dacă eşti frumoasă nu mai ai şi alte calităţi, şi asta e o prejudecată tâmpită. La începutul carierei mele, mulţi nu prea m-au luat în serios şi se gândeau că fac această profesie doar pentru că arăt într-un fel, nu pentru că am anumite date pentru ea”, povestea Daniela Nane.

Daniela Nane a fost căsătorită de două ori

Daniela Nane a fost căsătorită cu afaceristul Viorel Popa, relație din care a rezultat un fiu, pe nume Codrin. Din păcate, căsnicia lor nu a fost de durată și au decis să divorțeze în anul 2002.

În anul 2016, actrița a decis să se căsătorească cu Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale. Cu toate acestea, se pare că nici această uniune nu a rezistat testului timpului.

În prezent, Daniela Nane formează un cuplu alături de tenorul Octavian Ene, alături de care lucrează la Teatrul Muzical Ambasadorii.

Sursă foto: Arhivă TV Mania! – Facebook Agerpres

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton