Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată CRBL după prima operație estetică din viața lui. A publicat imagini după intervenție. „Sunt mândru că am depășit prejudecățile”

Cum arată CRBL după prima operație estetică din viața lui. A publicat imagini după intervenție. „Sunt mândru că am depășit prejudecățile”
10

de Roxana Mirea,

CRBL a decis să facă un pas neașteptat și să apeleze la o procedură estetică pentru prima dată, la vârsta de 46 de ani. Artistul și-a împărtășit experiența cu fanii, postând imagini după intervenție. Iată cum arată acum CRBL, după operația de blefaroplastie. „Mă simt foarte bine și sunt mândru că am depășit prejudecățile”, a declarat artistul. 

Cum arată CRBL după intervenția estetică 

CRBL, cunoscutul artist în vârstă de 46 de ani, a surprins publicul cu o decizie neașteptată: acesta a intrat pentru prima dată în cabinetul unui medic estetician pentru o operație de blefaroplastie. Hotărârea lui CRBL de a face o schimbare în aspectul său fizic a atras atenția fanilor, iar ulterior artistul a împărtășit imagini și detalii despre experiența sa pe rețelele de socializare. CRBL a explicat deschis motivele pentru care a ales această procedură, subliniind că își dorește să arate și să se simtă bine în pielea sa.  

După operația de estetică, CRBL a revenit în mediul online cu imagini. „Operația de blefaroplastie se afla pe lista mea de dorințe de mulți ani, dar am amânat-o din diverse motive. 

Astăzi, în sfârșit, am reușit să fac acest pas. 

Mă simt foarte bine și sunt mândru că am depășit prejudecățile conform cărora un bărbat nu ar trebui să intervină asupra aspectului său estetic. 

Sper ca recuperarea să fie ușoară și fără complicații”, a scris CRBL în dreptul imaginilor.  

Cum arată CRBL după intervenția estetică  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Blefaroplastia este o procedură chirurgicală estetică prin care se corectează aspectul pleoapelor, fie inferioare, fie superioare, eliminând excesul de piele și grăsime din zona ochilor. Aceasta este frecvent aleasă de persoanele care observă semne de îmbătrânire, cum ar fi pleoapele căzute, pungile de sub ochi sau pielea lăsată, care pot da un aspect obosit sau trist. 

Cine este iubita lui CRBL, după divorțul de Elena

CRBL, recent divorțat, a intrat într-o relație cu fotomodelul Olga Guțanu, care are 23 de ani. Cei doi au fost văzuți la diverse evenimente publice și festivaluri, unde au dat de înțeles că își trăiesc povestea de dragoste fără să țină cont de criticile legate de diferența de vârstă. CRBL a declarat că fericirea personală este mai importantă decât așteptările celor din jur și a afirmat că nu dorește să fie afectat de comentariile negative primite în social media. În schimb, preferă să se concentreze pe viața sa și pe relația cu Olga, deși cei doi nu au făcut o declarație oficială despre relația lor romantică. 

Această relație vine în contextul divorțului său de Elena, cu care a fost căsătorit 15 ani și împreună cu care are o fiică, Alessia. Deși s-au despărțit, CRBL și Elena continuă să comunice și să aibă o relație civilizată de dragul fiicei lor.  Alessia merge în continuare la International School of Bucharest a cărei taxa anuală este de 15.000 de euro, sumă pe care artistul s-a angajat să o plătească. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton