; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pepe e gata de finala te cunsoc de undeva

Cum arată Crăciunul în casa lui Pepe și cum s-a pregătit de finala „Te cunosc…”

24 December 2016

Pepe e gata de finala „Te cunosc de undeva!', care va fi difuzată de Antena 1 pe 24 decembrie, şi, în acelaşi timp, se pregăteşte să-l întâmpine pe Moş Crăciun, alături de fetiţele sale.

Pepe e gata de finala „Te cunosc de undeva!'

Pepe e gata de finala „Te cunosc de undeva!'

„Vreau să-mi văd copiii fericiți, să-i surprind și să-i fac să creadă intens în Moș Crăciun. Mi-aș dori din suflet să ningă. Îmi doresc să decorez casa și la exterior, și în interior, să ascult numai colinde și piese de dragoste, să stau cât mai mult timp acasă. Abia aștept să simt mirosul de cozonaci și de sarmale și să primesc cu colindul.

Pe data de 24 decembrie, o să merg la ai mei, mama, tata, frați, iar pe 25 decembrie, la socri. În toată perioada asta, de pe 21 până pe 28 decembrie, o să fiu liber, pentru că nu mi-am luat nici un angajament, tocmai ca să fiu cu familia mea', ne-a spus Pepe.

Ce cadouri vor fetiţele lui Pepe

Pepe ca Pepe, dar fetele sale, Maria, de patru ani, şi Rosa, de un an şi jumătate, îl aşteaptă pe Moşu, care va veni negreşit, promite cântăreţul.

Pepe alături de fetele sale, Maria, de patru ani, şi Rosa, de un an şi jumătate

Pepe alături de fetele sale, Maria, de patru ani, şi Rosa, de un an şi jumătate

Maria a dictat deja lista pentru Moș Crăciun, pentru că nu știe să scrie. A cerut lucruri mărunte, nu costisitoare, de care se lovește zilnic și din care nu are voie. De exemplu, dulciuri. A cerut până și strugurel de buze, pentru că ea crede că este un ruj incolor. Cum nu are voie cu rujurile lui mami, am păcălit-o că și strugurelul este un ruj care îi hidratează buzele. A mai cerut un castel pentru păpuși. Jucării, în principiu. Oricum, noi știm mult mai bine ce le trebuie și ce le bucură pe Maria și Rosa. Sperăm ca Moșul să fie darnic, să se ascundă bine și să vină exact atunci când dorm ele, iar noi să filmăm momentul. Vreau să vorbesc cu Moșul să vină acasă și să le aducă personal cadourile. Ușor-ușor vrem să le obișnuim pe amândouă cu tot ce presupune perioada aceasta a anului, pentru că este foarte frumos să crezi în Moș Crăciun și să simți magia Crăciunului'.

Cât priveşte finala de la „Te cunosc de undeva!', Pepe ne-a mărturisit: „Ca orice finală, va fi plină de emoție și de muncă. Sunt cei mai buni în joc și acolo este toată miza. În fond, este vorba de un spectacol și publicul trebuie să se bucure de el, pentru că noi am muncit mult să-l pregătim în detaliu. Eu și Maria Buză vom merge pe distracție, în finala Te cunosc de undeva!', pentru că am hotărât să pregătim un moment de sărbătoare și distracție și nu unul prea tehnic'.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Pepe e romantic de Sărbători, a lansat Dragostea e un dar'

Pepe îi ia locul lui Dan Negru la Next Star'

Fetițele lui Pepe și Dan Negru nu au curajul să vină la Next Star'

Pepe a lansat o nouă piesă, „Tortura'

Pepe și Maria Buză fac cuplul perfect la 'Te cunosc de undeva!'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare