; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Constantin zamfirescu cancer

Cum se simte Constantin Zamfirescu, „Gogoașă” din „Trăsniții”, la 6 luni de când a fost operat de cancer

29 April 2021

Actorul Constantin Zamfirescu (52 de ani), interpretul personajului Gogoașă din serialul „Trăsniții', difuzat în trecut de Prima TV, dezvăluia la sfârșitul lunii octombrie, anul trecut, că a fost diagnosticat cu cancer. 

După ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală, Constantin Zamfirescu și-a reluat activitățile de zi cu zi. Chiar dacă serialul „Trăsniții' a ajuns la final, actorul realizează alături de prietenii săi mici scenete pe care le distribuie în mediul online.

Pe 23 octombrie 2020 actorul anunța că suferă de o boală cruntă. În acel moment acesta a făcut un apel în mediul online, deoarece avea nevoie de sânge. 

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează să fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer.', scria el pe Facebook.

La câteva zile după intervenția chirurgicală Contantin Zamfirescu și-a ținut la curent urmăritorii cu evoluția sa.  Acesta s-a fotografiat după operație pe patul de spital și le-a dat asigurări tuturor că este bine și că după perioada de recuperare va reveni rapid la muncă. Așa a și făcut, actorul s-a ținut de cuvânt.

Constantin Zamfirescu și o parte din foștii colegi din „Trăsniții' au înființat „Trupa Sabotorii'. Acolo realizează diverse scenete, mici piese în care personajele sunt puse în fel și fel de situații. În imaginile și clipurile video pe care le distribuie pe rețelele de socializare, actorul apare cu zâmbetul pe buze, semn că se simte bine după intervenția suferită.

 Vezi galeria foto >

La sfârșitul lunii martie, în ziua de 30, actorul a postat pe Facebook o fotografie la care a precizat în descriere că toți s-au vaccinat împotriva noului virus.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare