Homepage  / Vedete româneşti

Alexandru Sautner are o familie numeroasă. Cum arată cei trei copii ai bucătarului de la „Chefi la cuțite”

Alexandru Sautner are o familie numeroasă. Cum arată cei trei copii ai bucătarului de la „Chefi la cuțite”
9

de Cristina Țapu,

Este o certitudine că Alexandru Sautner ocupă un loc de frunte printre cei mai renumiți și apreciați chefi, mai ales acum, când telespectatorii îl întâlnesc frecvent pe micile ecrane. Cu o experiență ce se întinde pe parcursul a peste 33 de ani în domeniul gastronomic și al afacerilor, Alexandru Sautner se poate lăuda și cu o familie frumoasă care îi este alături la bine și la greu.

Cum arată cei trei copii ai chefului Alexandru Sautner

Alexandru Sautner strălucește în lumina succesului în universul culinar, iar viața sa personală este la fel de fericită. În prezent, se află la a doua căsătorie și trăiește o poveste de dragoste fermecătoare alături de Flavia Maxim. Cireașa de pe tort a acestei iubiri este micuța lor prințesă, în vârstă de 7 ani, care reprezintă o binecuvântare. Bucătarul mai are doi copii din prima sa căsătorie.

sautnerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alexandru Sautner a fost căsătorit cu Anna Sautner, iar din această uniune au apărut doi minunați urmași: un tânăr care are astăzi 24 de ani și o domnișoară de 20 de ani. Bucătarul este foarte mândru de copiii săi și susține că ei sunt cei care reușesc să-i aducă întotdeauna zâmbetul pe chip.

„Cei trei copii. Am un băiat de 19 ani, și două fete, una de 15 ani și una de doi ani. Sigur, și afacerea este o realizare, Emilia (n. red.- gelateria) este o reușită și sunt foarte mândru de ea. Dar familia îmi dă liniște și va fi mereu pe primul plan„, declara Alexandru Sautner, în cadrul unui interviu care datează cu cinci ani în urmă.

Soția lui Alexandru Sautner este pasionată de gătit

Alexandru Sautner obișnuiește să distribuie imagini cu familia sa pe paginile rețelelor de socializare. Soția sa se numește Flavia Maxim și este pasionată la rândul său de domeniul gastronomic.

Alături de soțul ei, ea deține un restaurant cu specific italian, unde sunt servite preparate variate pe placul tuturor, chiar și al celor mai pretențioși dintre clienți.

Sursă foto:

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton