Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată vila de lux în care locuiește Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Are cinci camere și panouri fotovoltaice

Cum arată vila de lux în care locuiește Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Are cinci camere și panouri fotovoltaice
12

de Cristina Țapu,

Zanni a fost desemnat câștigătorul emisiunii Survivor All Stars, după cinci luni de competiție intensă. Concurentul a reușit să obțină voturile publicului și astfel a devenit pentru a doua oară câștigătorul show-ului, căci el obținuse premiul cel mare și în ediția din anul 2021. Iată cum arată pe care și-a achiziționat-o Zanni la scurt timp după ce a câștigat pentru prima dată Survivor!

Cum arată casa în care locuiește Zanni

După ce a câștigat pentru prima dată Survivor, în anul 2021, Zanni și-a cumpărat un apartament în București și se declara foarte încântat de acest fapt.

Zanni a avut o copilărie dificilă și a locuit o bună perioadă din viață în orfelinat, așadar a visat întotdeauna să dețină propria casă. După ce și-a cumpărat apartamentul, Zanni a decis să-și achiziționeze și o casă pe care a amenajat-o conform ultimelor tendințe.

zanni 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Surpriză, însă! La curt timp după ce locuința a fost gata, Zanni dădea anunț că intenționează să o vândă! „240.000 euro, casă verde, full smart, 175 m2,5 camere, 3 băi, panouri fotovoltaice, teren 500 m2”, suna anunțul de vânzare. Timpul a trecut și se pare că Zanni s-a răzângit din nou și a renunțat la gândul de a vinde locuința spectaculoasă.

Situată pe un teren generos de 500 de metri pătrați, această locuință modernă impresionează cu cei 172 de metri pătrați, cinci camere spațioase și trei băi elegante. Echipată cu panouri fotovoltaice, casa este nu doar frumoasă, ci și prietenoasă cu mediul înconjurător.

Casa este situată pe un teren de 500 metri pătrați. Destul loc pentru mine. Când am venit aici și am avut vizionare la această casă, m-am îndrăgostit de ea instant, vere! (…) Curtea dispune de becuri pe fiecare stâlp, am uitat cum se numesc… Sunt în reparații cu baia, deci nu este gata toată casa, am fost în reparații și cu studioul de sus pe care l-am făcut eu, cu mânuțele mele… Pe sub pavele se află încălzire, cum am în casă încălzire în  pardoseală, iarna când ninge, apăs pe un buton și se topește zăpada. Așa a fost prevăzută dar nu prea mai ninge la noi… De-aia am și cumpărat-o! A fost făcută să fie locuită de cel care a făcut-o! Adică nu este o casă făcută să fie vândută! Este o casă personalizată, făcută cu mare atenție, cu multă dibăcie, aș putea spune! Eu nu plătesc curent, nici apă… Răzvan de la Craiova m-a ajutat să-mi pună pe casă niște panouri fotovoltaice despre care nu știu prea multe…”, povestea Zannidache, la scurt timp după ce și-a achiziționat casa spectaculoasă.

Finala Survivor All Stars a fost difuzată joi, 30 mai 2024, la Pro TV. În finală, au ajuns Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni. Cei trei s-au luptat pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Andrei a fost eliminat din cursă după prima sesiune de voturi. Apoi, după a doua sesiune de voturi, Daniel Pavel a anunțat că Zanni este câștigătorul Survivor All Stars. 

Ulterior, el a revenit în mediul online cu prima reacție. „Vă iubescccc!! Acum 3 ani, n-am realizat nimic. Acum, sunt împlinit! SUNT VĂRUL VOSTRU! Iar voi mi-ați răspuns ca niște VERI adevărați!!! I lov uuu ROMÂNIAAAAAAAA”, a scris Zanni pe Instagram, după ce a câștigat Survivor All Stars.  

După participarea la Survivor All Stars se pare că Zanni este mai bogat cu 184.000 de euro! Rămâne de văzut cum va decide să folosească banii și dacă își va achiziționa o nouă locuință, un bolid de lux sau dacă îi va investi în pasiunea sa pentru muzică și vlogging.

Sursă foto: Instagram Zanni

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton