Homepage  / Vedete româneşti

Ruby și-a renovat casa complet și este gata să se mute. Cum arată locuința vedetei: „Navă spațială!”

Ruby și-a renovat casa complet și este gata să se mute. Cum arată locuința vedetei: „Navă spațială!”
30

de Cristina Țapu,

Anul trecut, Ruby a hotărât să își renoveze locuința, iar acum aceasta este complet transformată. Artista de 35 de ani, iubitul ei și bunica sa urmează să se mute în casă și să se bucure de noul aspect. Lucrările sunt aproape finalizate, iar vedeta a făcut primele declarații despre proiectul ambițios de renovare.

Cum arată casa lui Ruby după ce a fost complet renovată

Atunci când a început renovările, Ruby credea că acestea vor fi unele parțiale, însă treptat artista și-a modificat întreaga casă, astfel că aceasta arată complet diferit. Artista este foarte mulțumită de rezultat și susține că toate eforturile depuse au meritat din plin. Cântăreața a colaborat cu un arhitect priceput, care a ținut cont de toate dorințele sale și le-a transformat în realitate.

„Eu am făcut totul cu planurile arhitectului. Am găsit un artist care mi-a plăcut foarte mult și l-am rugat să-mi facă și mie un proiect. I-am propus să lucrăm împreună pentru casa mea. Aveam de gând să fac niște modificări în casă, dar nu mă gândeam că se va ajunge la nivelul acesta.

cum-arata-casa-lui-ruby-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 30

Nu îmi pare rău, pentru că am un proiect foarte frumos. Este ceva foarte special, este o casă care arată ca într-o referință, asta m-a motivat foarte mult și așa va arăta, după cum a vrut arhitectul. I-am dat mână liberă și tot ce i-am spus a fost că îmi plac foarte mult oglinzile. Am vrut să fie în cât mai multe colțuri și în cât mai multe locuri surprinzătoare. Asta a fost singura pată de culoare pe care am dat-o eu. În rest am lăsat mâna liberă artistului și a ieșit un proiect foarte mișto”, a declarat artista.

„Camera mea preferată din casă este dormitorul. Acolo o să fie foarte mișto. Arată a navă spațială clar”, a concluzionat Ruby.

Artista nu are planuri de căsătorie și nici nu visează să devină mamă

Ruby se concentrează asupra carierei și nu intenționează să se căsătorească curând sau să devină mamă.

Ruby a spus că nu își dorește să devină mamă pentru că ea însăși este „un copil sufletește vorbind”. Totuși, bunica ei, alături de care locuiește, îi bate apropouri în ceea ce privește un copil.

Ruby_Poftiti_Pe_La_Noi_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 30

„Ba da, îi mai merge gura, dar să zică mersi că îi are pe frații mei care sunt mai mici și sunt foarte dulci, sunt niște nepoței perfecți”, a mai spus Ruby.

Ruby a făcut furori în străinătate cu muzica sa

Absolvind liceul de muzică Dinu Lipatti”, cântăreața și-a îndreptat apoi atenția spre domeniul jurnalismului, devenind redactor în cadrul a două reviste.

Prima ei apariție oficială pe scenă a avut loc în Germania, devenind astfel prima artistă de muzică din România care a reușit să se lanseze în străinătate.

Debutul său în lumea muzicală a fost marcat de melodia intitulată Touch Me”, lansată ca prim single în anul 2010. Piesa a cunoscut un real succes, inclusiv în Turcia, fiind nominalizată la premiile Online Music Awards în 2011.

Sursă foto: Instagram Ruby

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton