Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată vila lui Marcel, cea mai populară ispită de la Insula iubirii 2024. „Mi-am cumpărat casă, să mă simt ca la Tenerife”

Cum arată vila lui Marcel, cea mai populară ispită de la Insula iubirii 2024. „Mi-am cumpărat casă, să mă simt ca la Tenerife”
14

de Roxana Mirea,

Marcel Andrei, ispită la „Insula iubirii” 2024, a devenit viral pe rețelele sociale. Replicile lui din show-ul de la Antena 1 au fost preluate de mulți în mediul online. Marcel lucrează în Tenerife, dar deține și o vilă în București, pe care le-a prezentat-o fanilor săi. Iată cum arată casa din București a lui Marcel de la „Insula iubirii”.  

Cum arată casa din București a lui Marcel de la „Insula iubirii” 2024 

Marcel Andrei, în vârstă de 34 de ani, este barman, dar şi-a început cariera în armată, ca şi caporal, însă în urmă cu opt ani a decis să lase totul în urmă şi să plece în Anglia. În prezent locuieşte în Tenerife, unde este chelner într-un restaurant de lux. Este omul care trăieşte clipa, sociabil, glumeţ şi îi place să cunoască persoane noi. Vede rolul de ispită de la „Insula iubirii” ca pe o provocare. Chiar dacă trăiește în Tenerife, el vine des și un România, unde deține o casă în București. 

Marcel și-a prezentat vila pe rețelele sociale. Este vorba despre o casă, cu pișcină, curte spațioasă, saună și jacuzzi. În interior, vila are un living open-space cu bucătărie, două băi și trei dormitoare spațioase.  

Nu plătesc chirie. Mi-am cumpărat casă să mă simt ca la Tenerife. Am piscină, jacuzzi, saună. Aici e un view superb ca să vezi „sumsetul”, a spus Marcel de la „Insula Iubirii”.  

De asemenea, Marcel a precizat că are o casă asemănătoare și în Tenerife.  

Cum arată casa din București a lui Marcel de la „Insula iubirii” 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cum a devenit celebru Marcel de la Insula iubirii 2024  

Marcel a devenit celebru odată cu rolul de ispită la Insula iubirii 2024, sezonul 8. Popularitatea lui se datorează replicilor pe care le-a avut în cadrul show-ului, acestea fiind preluate și folosite de mulți în conținutul lor din mediul online. „Hola mami, que guapa”, „Să vedem sumsetul”, „Stilul meu e mai chulo”, „Miau, Miau” și „Șain laic daimăndz in dă schai”, sunt replicile care l-au transformat pe Marcel într-un personaj viral în mediul online. De asemenea, el este considerat și „singurul bărbat fidel” de la Insula iubirii, dat fiind faptul că prezintă un interes pentru Maria, care a venit în acest show cu iubitul ei Dani.

Marcel o coplește pe Maria cu atenția lui și gesturile romantice. El îi prepară micul dejun în fiecare dimineață, este gelos dacă ea vorbește cu alți băieți și îi place să petreacă timp cu ea pe plajă.  

La „Insula iubirii”, Marcel și-a spus povestea, declarând că a suferit atunci când părinții lui s-au despărțit. 

„Eu sunt plecat de acasă de la vârsta de 15 ani. Ai mei lucrau ca și gardieni publici amândoi și după aceea nu le-a mai convenit salariul, nu mai era suficient și după aceea, a plecat mama mea, după aceea și tatăl meu și pe parcurs s-au despărțit. 

Așa a fost să fie… De la vârsta de 15 ani am rămas singur. Eu am o istorie (n.r. – arată către tatuaje). Este sora mea, nepoata mea, mama și numele tatălui meu. Am și un soldat pentru că am lucrat cinci ani în armată și mi-am făcut tatuajele astea ca să fiu aproape de familie pentru că mereu eram departe”, a povestit ispita Marcel, la „Insula Iubirii”. 

Sursa Foto: captură de ceran Tik Tok, Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton