Homepage  / Vedete străine

Cum arată casa lui Drew Barrymore. Reacția fanilor după ce i-au văzut bucătăria

Cum arată casa lui Drew Barrymore. Reacția fanilor după ce i-au văzut bucătăria
16

de Roxana Mirea,

Fanii lui Drew Barrymore au lăudat-o pe aceasta după ce le-a oferit o privire în interiorul casei sale. Actrița s-a apucat de curățenia de primăvară și le-a prezentat celor care o urmăresc în mediul online cum arată bucătăria ei.  

Cum arată bucătăria lui Drew Barrymore 

Vedeta din „Charlie’s Angels” le-a oferit fanilor o privire în interiorul casei sale, în timp ce făcea curățenie de primăvară. Drew Barrymore este foarte apreciată pentru numeroasele sale roluri iconice de-a lungul anilor, dar acum fanii sunt înnebuniți după ce și-a arătat televizorul surprinzător de mic și configurația simplă de acasă. Drew le-a oferit fanilor o privire mai detaliată asupra bucătăriei sale. 

Ați putea crede că bucătăria unui actor de la Hollywood ar fi plină până la refuz de cele mai noi gadgeturi – un cuptor cu autocurățare sau o chiuvetă deosebit de elegantă. Dar realitatea este foarte diferită pentru Drew Barrymore. 

Drew – despre care se spune că ar avea o avere de 125 de milioane de dolari – a postat un clip video în care le arată fanilor ei că s-a apucat de curățenia de primăvară. 

„Este curățenia de primăvară, toată lumea. Uitați-vă la sertarul acela acum gol. Cum pot să editez?” a spus Barrymore.  

Drew Barrymore face curatenie in bucatarie (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Când o iubești și mai mult pe Drew datorită aragazului ei!”, „Aragazul tău este atât de umil”, „O adevărată bucătărie folosită”, „Îmi place că are un aragaz perfect normal”, „Iubesc bucătăria ei normală! Întotdeauna reală + autentică. Te iubesc, Drew!” sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-a primit actrița de la fanii ei. 

Drew Barrymore spune că s-a simțit „ca un eșec” când a devenit mamă

Drew Barrymore, în vârstă de 49 de ani, a recunoscut într-un episod al podcastului „Chicks in the Office” că de multe ori „s-a simțit ca un eșec” atunci când și-a crescut cele două fiice, scrie Page Six.

Toți acei părinți care au totul sub control și care au grijă de igienă, nutriție, programe și limite, Dumnezeu să vă binecuvânteze. Eu nu știam nimic din toate astea când mi-am născut copiii”, a spus ea, acum mai bine de un an.

Nu aveam schița și m-am simțit de multe ori ca un eșec„, a continuat vedeta din „Charlie’s Angel”. „Mă simțeam foarte copleșită și îmi spuneam: ‘Nu știu ce fac… Nu știu ce fac și va trebui să învăț la locul de muncă.’”

The 2022 Variety’s Power of Women New York Event-NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 16

Actrița a reflectat la cât de mult s-au schimbat lucrurile de când a crescut, glumind pe seama faptului că părinții obișnuiau să își lase copiii „pe alee timp de trei ore mâncând pietre și nimănui nu-i păsa”.

Acum suntem ca un fel de părinți-elicopter și răsfățați și, știți, supraveghem totul.” Barrymore a continuat prin a-i încuraja pe părinți să recunoască faptul că nu știu întotdeauna ce să facă – și că acest lucru este la fel de „amuzant” pe cât este de „umilitor” uneori.

„Este amuzant, eram atât de neiertătoare cu mine însămi atunci când copiii mei erau mai mici, iar acum Frankie are aproape 9 ani și Olive are vreo 10 ani, totul s-a transformat în ceva foarte diferit și mă simt cel mai bine”, a continuat ea, adăugând că, în sfârșit, a „învățat să aibă limite”.

Sursa Foto: captură de ecran Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton