Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată casa în care locuiesc Ana Baniciu și Edy Kovacs. Are 100 de ani vechime și pereți înalți de cinci metri

Cum arată casa în care locuiesc Ana Baniciu și Edy Kovacs. Are 100 de ani vechime și pereți înalți de cinci metri
12

de Cristina Țapu,

Ana Baniciu și Edy Kovacs au devenit părinții unui băiețel perfect sănătos marți, pe 4 iunie 2024. Momentan, Ana și micuțul se află internați în spital și sunt supravegheați de către echipa medicală. Peste câteva zile, se vor putea întoarce acasă, un loc spectaculos pe care Ana l-a renovat și decorat conform propriilor dorințe.

Cum arată casa în care locuiesc Ana Baniciu și Edy Kovacs

Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au mutat zilele trecute în casa la care au visat dintotdeauna și pentru a cărei renovare au depus foarte mult efort. Este vorba despre o locuință veche, care va împlini curând 100 de ani de existență. Această casă a aparținut bunicilor Anei și a fost locuită, cu chirie, timp de mai bine de două decenii, de același chiriaș care, între timp, le-a devenit prieten de familie.

„Noi ne mutăm într-o casă care peste doi ani împlinește un secol. Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț.

ana-1-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Nu poți să pui termopan la geamuri, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7.000 de modele și trebuie să ai grijă de ele.

Este casa în care eu am copilărit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare și bunica mea era obsedată de curățenie”, povestea Ana Baniciu, conform Cancan, în toamna anului trecut.

Ana Baniciu a născut prin cezariană, deși și-ar fi dorit ca naștere să fie una naturală. Cel care a dezvăluit acest amănunt a fost chiar tatăl artistei, Mircea Baniciu. Artistul susține că are un nepot frumos și sănătos, primind deja câteva imagini cu acesta din partea soțului Anei.

În aceste momente, Ana și copilul se află internați la spital și sunt sub atentă supraveghere medicală. Ei vor fi externați peste câteva zile și vor începe o nouă viață în trei, în casa pe care Ana și-a dorit-o mereu.

„Știți ce frumusețe de băiat este? Este un bebeluș superb! Ana este ok, este în refacere. Sarcina era foarte mare și a trebuit să nască prin cezariană, dar totul este perfect. Bebe este atât de frumos. Mi-a trimis Edy niște poze cu el, arată grozav.

Fiecare eveniment de genul acesta este cu riscuri. Nu știi dacă se naște perfect, i-am zis să se uite bine la el, să îl controleze, că este fiul lui și o să aibă multă treabă cu el în anii următori. Este foarte frumos, este bine. Încă nu mă simt bunic, până nu îl voi lua de mâna și vom merge în parc”, a declarat Mircea Baniciu, conform Playtech.

Cum s-au cunoscut Ana și Edy

Cuplul s-a format în mod neașteptat, datorită unei prietene comune, care, fără să intenționeze acest lucru, i-a adus împreună sub forma unei prietenii, pentru ca apoi legătura să se transforme într-o dragoste profundă reciprocă.

Ana Baniciu a povestit că totul a început cu o simplă plimbare prin oraș, care ulterior s-a concretizat într-o escapadă la munte. Plecând spontan din București, s-au simțit bine în compania prietenilor, iar ulterior, în grup, au decis să meargă la un restaurant. Ana nu a avut nicio bănuială cu privire la intențiile lui Edy.

Inițial, Ana credea că Edy era interesat de o altă persoană, dar o îmbrățișare primită de la el în timpul escapadei la munte i-a stârnit curiozitatea. Ulterior, Edy i-a mărturisit că, deși nu o cunoștea personal, îi trimisese mesaje pe Instagram de-a lungul timpului.

Sursă foto: Instagram Ana Baniciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton