Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată apartamentul în care locuiește Vica Blochina. Primit în dar de la Victor Pițurcă, este plin de obiecte aduse din toate colțurile lumii

Cum arată apartamentul în care locuiește Vica Blochina. Primit în dar de la Victor Pițurcă, este plin de obiecte aduse din toate colțurile lumii
6

de Cristina Țapu,

Vica Blochina locuiește într-un apartament superb, pe care l-a recondiționat după bunul plac. Vica nu a ținut cont de bani atunci când a venit vorba despre micile capricii, așadar decorațiunile sunt unele spectaculoase. Iată cum arată casa Vicăi!

Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Vica Blochina

După achiziționarea apartamentului în 2007, Vica a efectuat mai multe renovări și modificări, iar acum se bucură de rezultatul final al designului interior. Cu mândrie, vedeta a decis să ofere un tur virtual al casei sale pentru fanii săi.

blochina-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Vica Blochina a dedicat efort și a încercat să-și pună creativitatea la încercare pentru a transforma apartamentul său din centrul Capitalei într-un spațiu care să reflecte autentic personalitatea sa.

Prin intermediul unor renovări radicale, locuința din București a evoluat într-un simbol al luxului și al rafinamentului. Vedeta a achiziționat inițial apartamentul într-o zonă prestigioasă a Capitalei în 2007 și, cu multă răbdare, a inițiat modificări care au transformat complet aspectul locuinței.

Piesele de mobilier care completează aspectul casei sunt aduse din toate colțurile lumii și nu lipsesc decorațiunile și tablourile scumpe. În plus, patul în care doarme diva este făcut chiar din…piele de crocodil!

Casa Vicăi Blochina este decorată cu articole din toate colțurile lumii

„Acest tablou cu Angelina Jolie este făcut de Craioveanu. Eu iubesc tablourile și îmi plac lucrurile valoroase. Îmi plac pictorii români.

Eu întotdeauna mi-am dorit să am o casă albă și cu lumină. Îmi plac culorile calde și culorile deschise, dar având copil mic nu puteam să fac. (…) Am păstrat candelabrele din cristal și vor rămâne pentru totdeauna. (…) Vitrina este adusă din Asia. Sunt piese de mobilier de peste tot din lume. Oglinda este cumpărată de la un magazin de antichități și e foarte, foarte veche. (…) Patul este făcut din piele de crocodil. Candelabrele sunt aduse din China și sunt din cristal„, a declarat Vica Blochina, conform Antena Stars.

Vica Blochina deține încă trei apartamente în București, iar cel în care locuiește în prezent i-a fost oferit cadou de către Victor Pițurcă în urmă cu mai bine de 15 ani.

Proprietatea este extrem de spațioasă, având o suprafață de 125 de metri pătrați, distribuiți în trei camere și două balcoane. După renovare, valoarea apartamentului a crescut la nu mai puțin de 350.000 de euro, conform informațiilor apărute în presa mondenă.

Sursă foto: Captură video

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton