Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată casa în care locuiește Mirela Vaida alături de soț și cei trei copii. Este foarte spațioasă și are o priveliște superbă

Cum arată casa în care locuiește Mirela Vaida alături de soț și cei trei copii. Este foarte spațioasă și are o priveliște superbă
15

de Redactia Tvmania

Mirela Vaida, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune din România, locuiește într-o casă desprinsă din povești. Vedeta a muncit din greu pentru a avea asemenea locuință, însă eforturile pe care le-a depus a meritat din plin!

Cum arată casa în care locuiește Mirela Vaida alături de soț și cei trei copii

După mulți ani petrecuți într-un apartament, la bloc, Mirela Vaida a decis să facă o schimbare semnificativă. Alături de soțul său, Alexandru Vaida, vedeta a optat pentru o mutare la o casă în Snagov. În prezent, prezentatoarea se bucură de o locuință spațioasă și de o curte extraordinară, o adevărată oază de liniște.

Residența luxoasă a Mirelei Vaida din Snagov dispune de cinci camere, având la parter un living extrem de spațios, dotat cu un șemineu impresionant.

vaida-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Bucătăria impresionează prin dimensiunea sa, având mobilier dispus pe doi dintre pereți, cu masă centrală. Livingul este dotat cu un șemineu și un perete din sticlă, oferind o priveliște panoramică spre pădure. În dormitorul matrimonial, prezentatoarea se bucură de un pat mare și spațios.

„Deci ne-am mutat la casă nouă… Casă mare, cinci camere, spațioasă, luminoasă, teren mult, să alerge iezii, mânzii și copiii. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineață și porcii mistreți. Mai vedem și serpișori, fluturași și albine, că deh…

Am vrut lângă pădure… E o liniște totală… Dar și prea multă liniște dăunează, că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud și… Mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul și liniștea”, dezvăluia Mirela Vaida, pe contul său de Youtube.

Cum arăta Mirela Vaida înainte să devină celebră

Prezentatoarea își împarte timpul între familie și televiziune, menținând totuși legătura cu domeniul care a consacrat-o. Mirela Vaida s-a făcut remarcată inițial în muzica pop-dance, dar ulterior a făcut trecerea la muzica populară. Ea a urmat studii în Drept și Comunicare și Relații Publice, însă nu și-a exercitat profesia în aceste domenii, alegând în schimb să urmeze calea televiziunii.

mirela-vaidaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 15

În acea perioadă, ea era cunoscută sub numele de Mirela Boureanu, deoarece nu se căsătorise încă. La începutul anilor 2000, artista făcea parte din trupa Ho-Ra, alături de alte două colege.

Aflată la începutul vieții sale de adult, având puțin peste 20 de ani, Mirela participa la diverse festivaluri muzicale pentru a-și construi notorietatea. Mai târziu, a devenit membră a unei alte formații denumită D’Or.

Prima-prima apariţie la TV a fost în clasa a IX-a, la un post local din Iaşi, când trebuia să cânt live o melodie. Îmi amintesc şi acum că s-a dat stop de câteva ori, din cauza faptului că nu mă puteam aduna de emoţie. Prima apariţie că moderator TV a fost în toamna lui 2004… şi a fost alături de Cosmin Seleşi, la cârma unui matinal. Acolo am înţeles ce înseamnă live-ul, dar şi multe alte lucruri ce s-au dovedit a-mi fi extrem de utile mai târziu”, povestea Mirela, conform Antena 1.

Sursă foto: Instagram Mirela Vaida – Youtube Mirela Vaida

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton