Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată casa în care locuiește Florin Piersic. Este în centrul Clujului și are o culoare care atrage atenția tuturor

Cum arată casa în care locuiește Florin Piersic. Este în centrul Clujului și are o culoare care atrage atenția tuturor
19

de Cristina Țapu,

De câțiva ani buni, Florin Piersic s-a retras din lumina reflectoarelor și trăiește o viață liniștită în Cluj, împreună cu soția sa, Anna Torok. Căminul lor se află pe o stradă din centrul orașului și pare să fi fost recent renovat, ceea ce se poate deduce din acoperișul nou și culoarea proaspătă a zidurilor. Iată cum arată casa lui Florin Piersic din Cluj-Napoca!

Cum arată casa în care locuiește Florin Piersic

În prezent, maestrul Florin Piersic și soția sa, Anna Torok, trăiesc o viață liniștită în Cluj-Napoca, locuind într-o casă spațioasă situată în centrul orașului, vopsită într-o nuanță de galben.

Cu câțiva ani în urmă, Florin Piersic a fost implicat într-un conflict juridic cu vecina de la parter din cauza unor lucrări de renovare. Din fericire, actorul a fost cel care a ieșit victorios din conflict.

casa-florin-piersicIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Deși își exprimă dragostea pentru întreaga Românie, maestrul Florin Piersic este profund atașat de Bucovina, regiunea unde și-a petrecut primii ani din viață. De altfel, el susține că și-ar dori să existe o mașină a timpului pentru a putea reveni în casa părintească și îmbrățișa, încă o dată, mama.

Dacă aş putea, din nou, m-aş întoarce pe Strada Bolintineanu, numărul 10, în Cluj, unde locuiam cu părinţii mei, să fiu din nou cu ei, acolo, la cină. Să mâncăm, să ne bucurăm, să o îmbrăţişez pe mama mea şi să-i spun: tu ai fost, eşti şi rămâi sufletul meu. Asta aş fi dorit, dacă aş fi avut o maşină a timpului.

Toate locurile din România sunt în sufletul meu, dar trebuie să spun că Bucovina, pentru mine, este locul în care am copilărit şi în care părinţii m-au dus până la vârsta de 22 de ani. Gândiţi-vă că, până la 22 de ani, eu nu am văzut marea. N-am ştiut ce e aia să mergi la mare, dar mergeam în Bucovina, la rudele mele, la unchii mei, la nepoţii pe care i-am crescut pe lângă mine. Am cunoscut locuri grozave acolo, în Bucovina„, povestea Florin Piersic, conform Revistei Viva!

Ce pensie primește Florin Piersic după o carieră de peste șase decenii

Conform informațiilor furnizate de Playtech, renumitul actor primește o pensie din partea statului român în valoare de 2.000 de lei. În plus față de această sumă, Florin Piersic beneficiază și de o îndemnizație de merit acordată de Uniunea Teatrală din România, cu o valoare de 2.700 de lei.

CLUJ-NAPOCA – ZILELE CLUJULUI 2022Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 14

Ilustrul actor a fost prezent în distribuția unui număr semnificativ de filme, printre care se numără „Ciulinii Bărăganului”, „Răscoala”, „Mihai Viteazul”, „Pintea” sau „Trandafirul galben”. Cu toate că a interpretat roluri de marcă în aceste producții, actorul a dezvăluit cu ceva timp în urmă că nu a obținut câștiguri foarte consistente.

În prezent, Florin Piersic de află internat la Spitalul Foișor din Capitală, iar medicii îl supraveghează îndeaproape. Actorul a fost internat într-o stare gravă, cu suspiciune de septicemie și a suferi o intervenție chirurgicală prin care i s-a îndepărtat proteza pe care purta la genunchi, fiind înlocuită cu una temporară purtătoare de antibiotic.

„Evaluarea domnului Florin Piersic, realizată în această dimineață de către echipa medicală, prezintă o situație staționară. Starea generală a pacientului se ameliorează ușor”, a transmis unitatea medicală din Capitală, în cursul zilei de luni, 13 mai.

Sursă foto: Arhivă TV Mania – Revista Viva!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton