Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată casa cu etaj în care locuiește Florin Dumitrescu alături de familie. Are o bucătărie modernă demnă de un restaurant

Cum arată casa cu etaj în care locuiește Florin Dumitrescu alături de familie. Are o bucătărie modernă demnă de un restaurant
10

de Redactia Tvmania

Florin Dumitrescu și soția acestuia, alături de cele două fiice ale lor, locuiesc într-o casă superbă cu etaj și cu o curte spațioasă. Iată cum arată bucătăria în care îndrăgitul chef pregătește cele mai delicioase preparate pentru el și pentru cei dragi!

Cum arată casa cu etaj în care locuiește Florin Dumitrescu alături de familia lui

Florin Dumitrescu obișnuiește să se filmeze adesea în bucătăria din casa sa, în timp ce pregătește diverse preparate delicioase, și să distribuie clipurile video pe pagina personală de Instagram.

De altfel, cu câteva luni în urmă, el își informa fanii de faptul că a adus animite modificări bucătăriei sale pentru a se bucura de anumite schimbări pe care le plănuia de multă vreme, dar pentru care niciodată nu părea să aibă timp suficient.

„Încep să vă arat cate puțin din bucătăria mea nouă! Am făcut câteva schimbări pentru că deja mi se părea prea mica pentru mine… sincer, cred că am o bucătărie semiprofesională chiar la mine acasă. Acum chiar nu mai am nici o scuză când mă întreabă Cristina când mai gătesc și pe acasă.

Una dintre noutăți este hota din blat pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp, mai ales că noua poziție a insulei nu ne permitea să instalam o hota de insulă. Are un design foarte interesant, absoarbe imediat aburii și mirosurile și are funcția Breeze care se poate activa înainte și după ce gătiți, pentru a reîmprospătă aerul din bucătărie”, transmite Florin Dumitrescu, pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva luni.

Tot anul trecut, Florin Dumitrescu și soția sa anunțau, prin intermediul unui videoclip încărcat pe Youtube faptul că au decis să pună un model deosebit de tapet în camerele principale din casă.

Decizia a fost una cât se poate de bună și cuplul susține că tapetul a schimbat în totalitate aspectul camerelor și le-a dat un aer fresh.

casa-dumitrescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Viața e mai mișto cu tapet. La modul cel mai serios, a schimbat total aspectul. Și tapetul din dormitor… eram plecat când l-au pus și când am ajuns acasă, am zis “Mamă!”. Mie îmi place cel mai mult, mă relaxează. Dacă stai și te uiți pe el, descoperi chestii noi mereu”, declara Florin Dumitrescu.

Florin și Cristina se bucură de o curte spațioasă, în care se pot relaxa în serile călduroase de primăvară și de vară, așa cum reiese din imaginile pe care le distribuie adesea pe conturile personale de Instagram.

Florin Dumitrescu se află în proces cu Antena 1

În prezent, Florin Dumitrescu se află în plin proces cu foștii angajatori, mai exact grupul Intact Media, din care face parte și Antena 1. Florin Dumitrescu susține că nu poate oferi mai multe detalii despre situația delicată în care se află din cauza clauzelor contractuale pe care trebuie să le respecte.

Cu toate acestea, a subliniat că nu se aștepta ca un deceniu de colaborare să se încheie în instanță. Mai mult decât atât, bucătarul a subliniat că simte că libertatea de exprimare îi este îngrădită de când a început războiul în instanță cu reprezentanții Antenei 1.

Zilele trecute, colegul și prietenul său, Cătălin Scărlătescu rupea tăcerea și susținea că nu a primit suma de bani necesară sezonului 12 al emisiunii Chefi la cuțite, deși toți cei trei chefi și-au îndeplinit obligațiile contractuale.

Sursă foto: Captură video – Instagram Florin Dumitrescu

Citește și:



Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton