Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată casa în care locuiesc Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. Are o terasă spațioasă și un decor minimalist

Cum arată casa în care locuiesc Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru. Are o terasă spațioasă și un decor minimalist
11

de Cristina Țapu,

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru trăiesc într-o casă de poveste. Cei doi au luat decizia de a se muta în nordul Bucureștiului acum mai bine de doi ani, alături de micuța Zora, fiica lor. De atunci, familia lor s-a mărit după venirea pe lume a celei de-a doua fiice, Alegra.

Cum arată casa în care locuiesc Vladimir Dărghia și Alice Cavaleru

Cei doi au luat decizia de a se muta în nordul Bucureștiului acum mai bine de doi ani, însoțiți de micuța lor Zora. În prezent, familia lor este formată din patru membri, căci în anul 2022 a venit pe lume și mezina familiei, o fetiță superbă pe nume Alegra.

În cadrul unui interviu video pentru Delta Studio, cei doi au făcut o prezentare a noului lor apartament. Acesta include un living cu bucătărie deschisă, două dormitoare, o baie și o terasă cu vedere către un lac. Conform Unica.ro, prețurile apartamentelor din acest complex variază între 75.000 și 175.000 de euro, plus TVA, în funcție de momentul achiziției, etajul, orientarea către punctele cardinale și alte caracteristici.

„Am gândit spațiul de la început. Fiecare centimetru știam exact cum trebuie să fie. Am mers pe o bucătărie cât mai mare, cu insulă și mult spațiu de depozitare. Cumva am integrat și motocicleta pe care nu vreau să o las sub nicio formă într-un garaj, mai ales că nu o mai folosesc. Casa a plecat de la canapea, știam exact unde o să vină”, povestea Vladimir Drăghia.

vladimir-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Baia este una care are un aspect minimalist, iar terasa este locul în care familia se relaxează. De altfel, cei doi au recunoscut că tereasa le-a fost foarte utilă în perioada pandemiei, atunci când exista interdicția de a circula din cauza riscului crescut epidemiologic. „Mai avem terasa care ne-a folosit foarte mult în perioada pandemiei„, a subliniat actorul.

Vladimir și Alice sunt căsătoriți din anul 2018

Vladimir Drăghia, în vârstă de 37 de ani, este căsătorit din anul 2018 cu Alice Cavaleru. Împreună au două fetițe: pe Zona și pe AlegraActorul din „Clanul” a spus că între el și soția lui nu există gelozie, însă asta nu înseamnă că nu a avut de-a face cu femei geloase. 

Vladimir Drăghia a participat la „Burlacul” în anul 2012, în al treilea sezon al show-ului de la Antena 1. Actorul a fost eliminat de către concurente și înlocuit de un alt burlac, un tânăr om de afaceri, Sergiu Barboni.  

Sursă foto: Instagram Alice Cavaleru

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton