Homepage  / Vedete româneşti

Oana Matache și Radu Siffredi trăiesc într-un apartament minimalist. Cum arată locuința pe care o împart cu cei doi copii ai vedetei

Oana Matache și Radu Siffredi trăiesc într-un apartament minimalist. Cum arată locuința pe care o împart cu cei doi copii ai vedetei
13

de Redactia Tvmania

Oana Matache și Radu Siffredi formează un cuplu de aproximativ un an și locuiesc împreună într-un apartament minimalist alături de copiii pe care artista îi are din mariajul cu Răzvan Miheț.

Cum arată apartamentul în care locuiesc Oana Matache și Radu Siffredi alături de copiii artistei

Apartamentul în care locuiesc Oana Matache și Radu Siffredi este unul spațios, având mai multe camere și un design minimalist, în culori neutre. Alături de cei doi îndrăgostiți locuiesc și copiii pe care Oana Matache îi are din relația cu Răzvan Miheț.

oana-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

După șase ani de relație, Oana Matache și Răzvan Miheț au decis să divorțeze. Într-un videoclip publicat pe platforma Twitch sora Deliei a indicat faptul că legătura cu fostul soț devenise toxică, iar ea nu ar fi dorit să expună copiii la o dinamică proastă între părinți. În plus, Oana a subliniat că a păstrat o legătură de amiciție cu Răzvan, care este liber să-și viziteze copiii ori de câte ori dorește.

Camera în care filmează adesea cei doi parteneri nu este înzestrată cu mult mobilier, având o saltea așezată direct pe podea. Decorul cuprinde o chitară și câteva tablouri, aspect evident în imaginile postate pe contul personal de Instagram al Oanei.

„Casa este și destul de mare. Dormitorul copiilor este în sud, cum ar veni, efectiv în capătul casei. Iar noi suntem în celălalt capăt de casă. Deci trebuie să mai treci prin vreo trei camere ca să ajungi la noi. E ok.”, povestea Radu Siffredi, într-un clip video live de pe platforma Twitch.

Cum s-au cunoscut Radu Siffredi și Oana Matache

Oana Matache și Radu Siffredi s-au cunoscut la filmarea unui clip video al unui prieten comun. Nu și-au vorbit atunci, iar Radu a fost cel care ulterior i-a scris mai multe mesaje pe Instagram.

Relația dintre ei a evoluat cu pași repezi, iar prima lor întâlnire a fost una atipică având loc la crematoriul de animale, de unde Oana trebuia să ridice urna câinelui său.

Radu-SiffrediIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Începutul relației dintre el și Oana Matache nu a fost privit buni de către fanii artistei și nici de mama acesteia. Între timp lucrurile au revenit la normal,iar Gina Matache regretă că l-a judecat atât de aspru pe Radu, fără a-l cunoaște cu adevărat.

„E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta”, spunea Gina Matache, la începutul relației dintre fiica sa, Oana și Radu Siffredi.

Sursă foto: Instagram Oana Matache – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton