Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată casa în care locuiesc Irina și Răzvan Fodor. Are șapte camere și o grădină cu peste 30 de tipuri de trandafiri

Cum arată casa în care locuiesc Irina și Răzvan Fodor. Are șapte camere și o grădină cu peste 30 de tipuri de trandafiri
22

de Cristina Țapu,

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Sunt căsătoriți din anul 2010, au o fiică superbă care le face viața mai frumoasă și dețin o casă impunătoare în apropiere de București. Iată cum arată locuința celor doi!

Cum arată casa în care locuiesc Irina și Răzvan Fodor

Până în 2016, Răzvan și Irina Fodor au locuit în apartamentul de burlac din Berceni, care aparținea artistului. Cu opt ani în urmă, au reușit să se mute în casa pe care o visaseră. Mutarea a avut loc înainte ca lucrările să fie complet finalizate, așa că pentru o perioadă, cei doi au împărțit casa cu muncitorii. În prezent, locuința a fost finalizată, iar cuplul se bucură de o casă desprinsă din povești.

Irina Fodor, Răzvan Fodor și fiica lor, DianaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 22

„Mă întrebi dacă am făcut rost de ăia 200.000 de euro?. De dat nu mi i-a dat nimeni, nici nu i-am avut, nici nu i-am câștigat. Am pornit așa, în gol. Știi cum se spune, că vedetele fac bani, frate! Ei bine, nu e așa. Tot auzeam oameni în preajma noastră spunând „mi-am luat casă, un chilipir, mare noroc am avut. Noi nu credeam că nouă ni se va întâmpla una ca asta, să-mi și placă o casă, să fie și prețul OK, dar uite că ni s-a întâmplat, am găsit casa. Ne-am luat după căldura locului, a avut o karmă bună”, povestea Răzvan Fodor, conform Revistei Viva!

Locuința lui Irina și Răzvan Fodor se află în proximitatea Bucureștiului, în zona Popești Leordeni. Cuplul a avut dorința de a avea o casă generoasă, motiv pentru care proprietatea lor dispune de două nivele și o grădină superbă. Clădirea include șapte camere, o terasă frumoasă, și o curte interioară extinsă în care se pot relaxa în zilele călduroase de primăvară și de vară.

„Tot gardul este acoperit de Mâna Mai­cii Domnului, care miroase divin, e de vis când înflorește, cred că avem peste vreo 30 de feluri de trandafiri, de toate culorile, avem cais, vișini, păr, pruni, vie, cam tot ce ar trebui să aibă o grădină”, povestea Irina Fodor.

Pe primul nivel al casei găsim dormitorul matrimonial, o încăpere generoasă de 35 de metri pătrați, amenajată cu mobilier selectat personal de către Răzvan Fodor. În aceeași zonă se află și camera fiicei lor, Diana. Restul locuinței cuprinde camere pentru oaspeți, o mansardă, și numeroase spații genroase menite relaxării.

irina-fodor-adora-magia-craciunului.-incep-din-noiembrie-si-termin-in-ianuarie.-exclusiv-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 22

Ce diferență de vârstă există între Irina și Răzvan Fodor

În 2010, Irina și Răzvan Fodor și-au unit destinele, devenind oficial soț și soție. Cu aproape 14 ani de căsnicie, ei au o poveste de dragoste care depășește cu mult această perioadă. La momentul întâlnirii lor, Răzvan era deja un bărbat matur, în timp ce Irina era încă urma cursurile unei facultăți.

Cu toate acestea, mai puțin cunoscut este faptul că există o diferență de vârstă notabilă între ei: Răzvan are 48 de ani, în timp ce Irina are doar 35. Cei 13 ani nu au reprezentat o piedică în calea iubirii lor, iar Irina și Răzvan au găsit întotdeauna o modalitate de a colabora și de a depăși orice obstacol.

Sursă foto: Instagram Irina Fodor – Răzvan Fodor

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton