Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată casa în care locuiesc Carmen Grebenișan și Alex Militaru. Vedeta vrea să se mute după despărțire

Cum arată casa în care locuiesc Carmen Grebenișan și Alex Militaru. Vedeta vrea să se mute după despărțire
17

de Cristina Țapu,

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au decis să meargă pe căi separate după mai puțin de trei ani de la căsătorie. În timpul mariajului, cei doi și-au achiziționat o casă luxoasă, desprinsă parcă din filmele de la Hollywood, în care strălucirea și eleganța domenesc. Iată cum arată locuința lor!

Cum arată casa în care locuiesc Alex Militaru și Carmen Grebenișan

Carmen Grebenișan a anunțat, prin intermediul unui mesaj pe care l-a postat pe pagina personală de Instagram, că relația cu Alex Militaru a ajuns la final. Deși cei doi încă locuiesc împreună, Carmen intenționează să se mute curând într-un nou apartament și să părăsească casa pe care a clădit-o alături de fostul partener.

În 2020, Carmen Grebenișan dezvăluia că, alături de Alex Militaru, a achiziționat un penthouse evaluat la aproximativ 250.000 de euro.

Cuplul a colaborat cu designeri talentați pentru a transforma locuința lor într-un adevărat colț de paradis, inspirat din paginile celor mai selecte reviste de design interior. Fiecare detaliu, inclusiv terasa, emană o atmosferă ce te poartă cu gândul către o vacanță de vis, iar finisajele sunt unele elegante și atent selectate.

carmen grebenisan 5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

În anul 2020, Carmen Grebenișan dezvăluia că a investit o sumă impresionantă de bani pentru a transforma casa într-un loc primitor, în care poate uita de toate problemele cotidiene.

„Am investit destul de mult. Nu am făcut un calcul total. Am avut un cont în care puneam banii de fiecare dată când îmi intrau mie banii eu îi ăpuneam acolo. Pe toți, absolut toți, vă zic sincer, stăteam pe lună cu minimul necesar, voiam să investesc absolut tot. E o investiție comună. (…) Nu e o casă pe care să o vindem vreodată. (…) Nu am fost fană, genu ăsta de fată ca să-mi cumpăr genți, pantofi, mereu am investit în ceva”, povestea Carmen Grebenișan, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

Fotograful talentat Vlad Crețeanu a surprins în câteva cadre deosebite penthouse-ul lui Carmen Grebenișan și al lui Alex Militaru, analizând cu atenție cele mai remarcabile aspecte ale locuinței. El a dezvăluit că fiecare colțișor al casei a fost aranjat cu grijă pentru a oferi cadre perfecte pentru Instagram, având în vedere profesia pe care o are Carmen Grebenișan.

Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au despărțit la trei ani de la căsătorie

Din nefericire, povestea de dragoste dintre Alex Militaru și Carmen Grebenișan a ajuns la final, iar creatoarea de conținut a anunțat că intenționează să se mute din casa în care a investit energie, timp și bani. Momentan, Carmen și Alex continuă să locuiască împreună, după cum ea însăși a declarat în mesajul prin care a anunțat separarea de soțul său.

Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, este adoptat  (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 17

Carmen a subliniat că va continua să colaboreze cu Alex la proiectele profesionale și că decizia separării nu este una luată impulsiv. Cu toate acestea, mesajul pe care Alex l-a transmis după ce Carmen a făcut publică separarea este unul complet diferit față de cel al influenceriței.

„A fost o separare și atât, nimic mai mult. Nu a mers nimeni la niciun notar să semneze actele de divorț și nici nu o să se întâmple acest lucru, pentru că nu o să ne despărțim. Ieri, da, e adevărat că ne-am întâlnit cu Alina (Ceușan – n.r.) soțul și fiul său acasă la noi, nu la ei, unde am stat de vorbă și ne-am simțit bine, ca între prieteni”, a declarat Alex Militaru, conform Click!

Sursă foto: Instagram Carmen Grebenișan

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton