Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță. Ce modificări au făcut recent vilei de un milion de auro

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță. Ce modificări au făcut recent vilei de un milion de auro
18

de Roxana Mirea,

Andra și Cătălin Măruță locuiesc într-o vilă din zona Băneasa, care ar fi costat un milion de euro. De curând, artista și prezentatorul TV au făcut modificări în casa lor. Andra a dezvăluit despre ce este vorba. Iată imaginile.

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță 

În urmă cu șase ani de zile, Andra și Cătălin Măruță s-a mutat într-o vilă de lux, unde locuiesc împreună cu cei doi copii ai lor, cu David și Eva. În 2018, cântăreața și prezentatorul TV ar fi plătit un milion de euro pentru casa lor din Băneasa, scrie Playtech.  

Andra și Cătălin Măruță au mai publicat imagini din casa lor, iar artista a spus recent că au creat și un studio de muzică. Așadar, Andra poate repeta și acasă, iar David și Eva pot să își exerseze pasiunile. Eva câtă la pian, iar David e pasionat de chitară, potrivit libertatea.ro.  

Nu las niciodată timpul liber să treacă degeaba! În cele 2-3 ore libere pe care le am, îmi place să studiez și să ascult multă muzică! Am creat un mic studio unde Eva și David pot să-și exerseze și ei pasiunile lor. Pentru mine, fără exercițiu, nu există performanță! (…) 

Am și acasă un studio cu tot ce am nevoie.️ P.S. În câteva zile urmează să lansez prima piesă pe anul acesta într-o colaborare nouă. Oare cu cine o să fie?”, și-a întrebat Andra fanii de pe Instagram. 

Cum arată casa în care locuiesc Andra și Cătălin Măruță  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Andra și Cătălin Măruță au la parter un living spațios, iar la etaj fiecare copil are camera lui. Casa celor doi are și piscină afară, dar și o curte spațioasă, cu gazon. 

Andra, despre kilogramele în plus 

În ediția de vineri, 23 februarie 2024, a emisiunii „Românii au talent”Andra a făcut o serie de declarații despre faptul că s-a îngrășat și despre cum a învățat să se iubească și cu 10 kilograme în plus.

„Este foarte interesant ce se întâmplă aici, pentru că azi dimineață când ieșeam din cabină vorbeam cu colegii mei și discutam despre cum te simți, câți ani avem, câte kilograme. Am cu 10 kilograme mai mult decât ar fi trebuit la înălțimea mea să am. 

În primă fază am fost complexată de acest lucru, ba mai mult că, dacă purtam o pereche de pantaloni… Vă arăt, am o burtică care pare că sunt gravidă. Aici mi se pun toate kilogramele, dar mă simt așa de sexy și de frumoasă! Nimeni nu-i ca mine, ia uite!”, a declarat Andra Măruță, la „Românii au talent”. 

„Cred că totul pleacă de aici (n.r. – își pune mâna pe inimă). În momentul în care începi să te accepți așa cum ești și să nu te mai uiți după repere – că aia e slabă, că aia e slabă, nu… Trebuie să nu ne mai judecăm, să nu ne mai uităm în stânga și în dreapta și să ne iubim așa cum suntem. Cu 10 kilograme mai mult, mai puțin, că transpirăm, că avem mai puțin păr, că mai mult, că-i creț, că-i întins. Nu cred că trebuie să fim într-un fel, așa că simțiți-vă bine cu voi, vă rog din toată inima. 

Și femeile care se uită la noi… în primă fază să știți că și mie mi-a fost greu să-mi accept burtica. Vai, dacă zicea cineva… E tot a mea! Probabil, într-o lună-două, poate n-o s-o mai am. (…) Eu n-am putut să slăbesc până acum, pentru că nu m-am acceptat. Le ascundeam, îmi puneam 3 chiloți pe mine ca să ascund, să strâng burta și încercam să mă ascund. Uite, azi, am o pereche de chiloți pe mine. Am acceptat că trebuie să mă văd, să văd exact cum sunt ca să pot să fac o schimbare. N-am cum să fac schimbarea dacă nu mă accept. Pentru sănătate în schimb o să fac o schimbare, nu pentru că vreau să arăt mai bine, să nu mai am burtica asta, dar vreau să fiu sănătoasă”, a mai spus Andra la Pro TV. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton