Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată vila în care locuiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan. Doar patul a costat peste 20.000 de lei

Cum arată vila în care locuiesc Adela Popescu și Radu Vâlcan. Doar patul a costat peste 20.000 de lei
7

de Cristina Țapu,

Adela Popescu și Radu Vâlcan muncesc din greu și își pot permite orice capriciu. Cuplul locuiește într-o casă spectaculoasă alături de cei trei copii. Locuința lor pare desprinsă din povești și este decorată într-un stil minimalist, cu accent pe materialele de calitate. Iată cum arată casa!

Cum arată casa în care locuiesc Radu Vâlcan și Adela Popescu

În decembrie 2021, înainte de nașterea celui de-al treilea copil, Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut tranziția către casa pe care o numesc acum „acasă”.

din-nou-acasa.-dupa-o-vara-plina-incepem-sa-ne-asezam-din-nou-in-confortul-canapelei-in-gustul-cafelei-de-pe-terasa-in-programul-copiilor-de-somn-in-dimineti-in-pijamale-in-aglomeratia-strazilor-i-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Adela Popescu și Radu Vâlcan au depus eforturi considerabile pentru a transforma casa într-un spațiu care să reflecte gusturile și preferințele lor. Ei au optat pentru un stil minimalist, punând accent pe calitatea pieselor de mobilier și a accesoriilor pentru a conferi căldură locuinței. Nu s-au uitat la prețuri atunci când a venit vorba despre calitatea materialelor, așadar sumele pe care le-au alocat au fost unele generoase.

Adela Popescu a dezvăluit că au avut intenția de a investi în piese de mobilier de calitate superioară pentru întreaga casă, iar această alegere se reflectă în prețurile remarcabile ale obiectelor achiziționate. De exemplu, lampa suspendată din living a însemnat o cheltuială de 1.559 de lei, în timp ce bateria pentru lavoarul din una dintre cele patru băi a costat 600 de lei.

Alegerea pieselor de mobilier de înaltă calitate nu a fost însoțită de prețuri modeste. Cada a presupus o investiție de aproximativ 9.400 de lei, în timp ce bateria pentru cadă a fost evaluată la 8.000 de lei. Unul dintre cele mai costisitoare obiecte din casa cuplului rămâne, însă, patul matrimonial al căruit preț a depășit 20.000 de lei.

Adela Popescu a luat o pauză de la televiziune

Familia Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan este una numeroasă, cei doi având împreună trei băieți neastâmpărați. De altfel, fosta prezentatoare susține că viața de familia poate fi uneori solicitantă, însă această perioadă a copilăriei fiilor ei i se pare una plină de emoții.

Tocmai pentru a le fi aproape copiilor și a se bucura alături de ei, Adela Popescu a luat decizia de a se retrage temporar din televiziune. Pe de altă parte, Radu Vâlcan continuă să muncească din greu, iar în prezent se află în Thailanda, acolo unde au loc filmările pentru noul sezon Insula Iubirii.

Sursă foto: Instagram Adela Popescu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton