Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată casa din Primăverii a Romaniței Iovan. Vedeta s-a inspirat din stilul lui Coco Chanel când și-a decorat locuința

Cum arată casa din Primăverii a Romaniței Iovan. Vedeta s-a inspirat din stilul lui Coco Chanel când și-a decorat locuința
10

de Cristina Țapu,

Romanița Iovan, în vârstă de 59 de ani, într-o casă din cartierul Primăverii al Bucureștiului, iar locuința vedetei este un simbol al eleganței. Romanița este fascinată de Paris și de frumusețea acestuia și a decis să se inspire din stilul parizian atunci când și-a transformat casa într-un cămin în adevăratul sens al cuvântului.

Romanița Iovan a fost inspirată de stilul lui Coco Chanel atunci când și-a decorat locuința

Romanița Iovan a optat pentru mobilă identică cu cea a celebrei Coco Chanel în locuința sa din cartierul Primăverii. Vedeta a mărturisit că a fost pur și simplu fermecată de patul în care a dormit celebra creatoare de modă și a decis să își comande o piesă de mobilier identică.

romanita iovan 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

„Sunt îndrăgostită de Chanel. Ea a stat acolo 34 de ani din viața ei. Chiar atât de îndrăgostită sunt, încât atunci când mi-am mobilat casa, acum 20 de ani, am cumpărat un pat. Acesta e făcut manual de o companie care moștenește talentul, din tată în fiu. Și patul este o copie fidelă a patului în care a dormit Coco Chanel la Ritz. Deci, eu am așa ceva”, povestea Romanița Iovan, în cadrul unui interviu acordat Revistei Viva!

Romanița Iovan s-a dedicat trup și suflet creșterii lui Albert după decesul pilotului Adrian Iovan, cel care îi era tată băiatului. Provocările nu au fost puține, însă Romanița a făcut o treabă excelentă, iar astăzi Albert este un tânăr frumos, talentat și educat.

Creatoarea de modă și Albert au o relație extraordinară, iar Romanița abia așteaptă momentul în care va ieși în club alături de adolescentul care va deveni major în luna octombrie.

Albert a moștenit pasiunea mamei sale pentru modă

Albert Iovan are 18 ani și se pare că a moștenit pasiunile ambilor părinți. Este interesat de pilotaj, nu al avionelor, ci mașinilor de curse și este fascinat și de industria modei. De altfel, a făcut deja primii pași în această direcție, spre surprinderea și satisfacția mamei Romanița.

Albert și-a creat propriul brand vestimentar și muncește din greu la promovarea acestuia. Logo, platformă de promovare pe internet și ședințe foto, totul a fost gândit de Albert de la zero, fără a primi ajutor din exterior, povestește mândră creatoarea de modă.

„El și-a ales numele, sigla, și-a făcut site-ul singur. Eu mi-am ales doar numele, sigla și site-ul nu le-am făcut eu. El le-a făcut pe toate, implementarea site-ului, trebuie să faci probe etc. Lucrurile nu sunt așa ușoare. Albert a gândit partea de marketing. Și-a luat prietenii cu el, băieți și fete, au făcut ședința foto, în studio și afară”, a povestit Romanița Iovan, în cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță, la PRO TV.

În fiecare an, Romanița și Albert obișnuiesc să meargă în locul în care s-a prăbușit avionul pilotat de Adrian pentru a-i aduce un omagiu acestuia. Creatoarea de modă a vorbit, în repetate rânduri, despre cât de greu i-a fost să îndeplinească rolul de mamă, dar și de tată pentru Albert, un copil deosebit de inteligent și curios.

Sursă foto: Instagram Romanița Iovan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton