Homepage  / Vedete străine

Prințul Harry și Meghan Markle au deschis ușa conacului cu 16 dormitoare din Montecito. Imagini spectaculoase cu locuința ducilor de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle au deschis ușa conacului cu 16 dormitoare din Montecito. Imagini spectaculoase cu locuința ducilor de Sussex
12

de Cristina Țapu,

Prințul Harry și Meghan Markle au luat decizia de a părăsi Casa Regală a Marii Britanii și de a se retrage la mii de kilometri depărtare de casă, tocmai în California, Statele Unite ale Americii. Pentru prima dată, ducii au deschis ușa casei lor din Montecito, pentru filmările unui documentar marca Netflix. Locuința este una, cu adevărat, spectaculoasă!

Cum arată casa din Montecito a ducilor de Sussex

Pentru prima dată, ducele și ducesa de Sussex au deschis ușile casei lor impunătoare oferind spectatorilor o privire asupra uimitoarei proprietăți pe care au cumpărat-o pentru a o lua de la capăt după ce s-au îndepărtat de îndatoririle regale.

Într-un interviu acordat publicației The Cut, Meghan s-a destăinuit despre modul în care reședința cu 16 dormitoare este un loc „calm și vindecător” pentru a-și crește copiii.

Cu toate acestea, cea mai magică parte a complexului de 7,4 acri este spațiul de joacă de basm care se află pe peluzele întinse, pe care Harry și Meghan le-au transformat într-o mini-proprietate în culori pastelate doar pentru copiii lor: Prințul Archie, în vârstă de patru ani, și Prințesa Lilibet, în vârstă de doi ani.

Le prince Harry, duc de Sussex et sa femme Meghan Markle, duchesse de Sussex ont acheté une propriété pour 14,65 millions de dollars à Montecito en CalifornieIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Proprietatea se află pe un teren de aproximativ 7,38 acri și deține o căsuța pentru copii precum și diverse grădini de trandafiri în trepte, chirpici italieni înalți, lavandă înflorită, măslini vechi de un secol, un teren de tenis și o piscină”, conform celor de la Hellomagazine.com.

Fotografiile preluate din fostele liste de anunțuri ale casei arată că locul de joacă include două tobogane, un cadru de cățărat, o coardă elastică, un helter-skelter și două tipuri de perete de cățărat. Din punct de vedere al designului, fiecare element urmează schema de culori verde, albastru și galben.

Detaliind momentul în care a vizitat proprietatea pentru prima dată, Meghan a declarat pentru The Cut: „Unul dintre primele lucruri pe care le-a văzut soțul meu când am mers în jurul casei au fost acei doi palmieri. Vedeți cum sunt conectați în partea de jos? El mi-a spus: „Iubirea mea, ăștia suntem noi”.

Harry și Meghan Markle s-au mutat în Montecito după ce au renunțat la rolurile din cadrul Casei Regale

Prințul Harry și Meghan Markle au renunțat la rolul lor în Casa Regală a Marii Britanii în urmă cu aproximativ trei ani. Între timp, Harry și-a lansat biografia, o carte care a creat o adevărată controversă în cadrul familiei regale.

În filele ei, Harry și-a deschis sufletul și a vorbit despre altercațiile pe care le-a avut de-a lungul timpului cu fratele său mai mare, William. Nu lipsesc confesiunile în care vorbește despre consumul său de alcool și substanțe interzise și despre perioada în care era considerat oaie neagră a familiei.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton