Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată casa de vacanță din Las Vegas a impresarei Anamaria Prodan. Are vecini renumiți și este evaluată la un preț fabulos

Cum arată casa de vacanță din Las Vegas a impresarei Anamaria Prodan. Are vecini renumiți și este evaluată la un preț fabulos
17

de Redactia Tvmania

Anamaria Prodan a muncit din greu pentru a nu duce grija lipsei de mâine. Impresara este proprietara unei vile fabuloase în Las Vegas, Statele Unite ale Americii. Anamaria Prodan călătorește des în America pentru că aici locuiește sora sa mai mică, precum și bărbatul care îi aduce zâmbetul pe buze, sportivul Roland Gavril.

Cum arată casa de vacanță din Las Vegas a impresarei Anamaria Prodan

În episodul din 17 februarie 2024 al emisiunii „Prodanca. Punct și de la capăt”, Anamaria Prodan a efectuat un tur al locuinței sale din Las Vegas, amplasată în cea mai exclusivistă zonă a orașului. Anamaria Prodan s-a mândrit cu locuința pe care o deține în Las Vegas și a subliniat că aceasta a fost pe placul ei încă de la început.

Zona în care se află locuința impresarei este una exclusivistă, iar numeroase vedete dețin proprietăți aici. Conform fostei soții a lui Laurențiu Reghecampf, Mike Tyson și Marc Anthony sunt doar două dintre celebritățile care dețin proprietăți imobiliare în zona respectivă.

„Cu Marc Anthony? Mike Tyson? Sunt pe aici! Toți stau pe aici! Dar nu m-am întâlnit cu ei, că vin mai rar în ultima perioadă! Am vecini celebri, știu și eu cine sunt ei, știu și ei cine sunt eu! Ne vedem și ne zicem Hello! Hello!”, a povestit Anamaria Prodan.

Impresara și-a procurat casa din Statele Unite ale Americii în anul 2015, pe vremea când era căsătorită cu Laurențiu Reghecampf. Proprietatea, amplasată într-un cartier de la periferia orașului Las Vegas, dispune de trei dormitoare, două băi și un garaj extrem de spațios.

vila-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Casa din Las Vegas este estimată la suma de un milion de dolari

La momentul achiziției, suma plătită a fost de 810.000 de dolari. În prezent, valoarea locuinței Anamariei Prodan depășește 1 milion de dolari, conform declarațiilor făcute de către impresară.

Ce diferență de vârstă există între Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril  (12)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 17

Reședința impresarei este formată din trei dormitoare, două băi și un garaj, structurat pe două nivele. Așezată pe un teren de aproximativ 1.200 de metri pătrați, impozitul anual plătit către statul Nevada pentru această proprietate depășește suma de 11.000 de dolari, însă banii nu reprezintă o problemă pentru celebra impresară.

Sora mai mică a impresarei locuiește de aproximativ două decenii și a reușit să dea lovitura în domeniul imobiliar, fiind una dintre cele mai cunoscute agente. Are numeroase contracte, iar profesionalismul său a fost răsplătit din plin, ajungând să dețină o avere impresionantă, conform spuselor surorii sale, Anamaria Prodan.

Sursă foto: Captură video – Instagram Anamaria Prodan

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton