Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată noul apartament al Andreei Tonciu. Doar dormitorul a costat peste 10.000 de euro

Cum arată noul apartament al Andreei Tonciu. Doar dormitorul a costat peste 10.000 de euro
12

de Cristina Țapu,

Andreea Tonciu s-a retras din lumina reflectoarelor după ce s-a căsătorit cu fotbalistul Daniel Niculescu și își dedică tot timpul familiei. La finalul anului trecut, Andreea și familia sa s-au mutat într-o casă nouă, iar fosta asistentă TV este foarte mândră de modul în care arată noul său cămin.

Cum arată noul apartament al Andreei Tonciu

Andreea Tonciu formează un cuplu cu Daniel Niculescu și au o fiică împreună, pe nume Rebecca. Dacă în trecut, fosta asistentă TV era o prezență constantă la evenimentele mondene, viața ei s-a schimbat total în prezent. După căsătorie și apariția pe lume a Rebeccăi, Andreea Tonciu a adoptat o atitudine mai responsabilă și apare rar la televizor.

La finalul anului trecut, vedeta s-a mutat într-o casă nouă, care arată precum cele desprinse din paginile revistelor dedicate designului interior. Fosta asistentă TV a investit o sumă fabuloasă de bani pentru a transforma apartamentul într-un cămin, conform preferințelor sale, unele costisitoare.

casa-tonciu-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Casa mea nouă este foarte ok. Am așteptat foarte mult timp după căsuța mea mică și frumoasă. Deci a fost dezastru, m-a obosit teribil, nu sunt adepta mutatului. În casa asta aș vrea să mor dacă se poate. Dar, cu siguranță nu, pentru că soțul vrea în altă casă mai mare”, a declarat Andreea Tonciu, conform Wowiz.

Andreea Tonciu a fost implicată în întregul proces de renovare și și-a dorit ca fiecare detaliu să reflecte personalitatea ei. Vedeta nu a ezitat să investească în mobilă pentru noua locuință, manifestându-și astfel dorința de a trăi în lux și confort, așa cum este obișnuită.

Fără îndoială, dormitorul reprezintă una dintre piesele de rezistență ale apartamentului luxos al Andreei. Pentru a se asigura că totul arată exact așa cum și-a dorit, Andreea a investit 10.000 de euro în mobilierul dormitorului matrimonial.

Soțul i-a interzis Andreei Tonciu să mai apară la televizor

Andreea Tonciu a dezvăluit faptul că soțul său, Daniel Niculescu, i-a interzis pentru o perioadă de timp să mai apară la televizor. Această decizie a bărbatului iubit a întristat-o foarte tare pentru că ea se simțea ca peștele în apă în fața camerelor de filmat.

andreea-tonciu-daniel-niculescu-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 12

„Eu, de când m-am măritat, am avut cam interzis să mai vorbesc cu trecutul meu. Mi-a dat interdicție soțul meu și să apar la televizor! Eu 4 ani nu am apărut la televizor, am fost în depresie, eu nu am apărut nicăieri, am stat și mi-am crescut copilul. Eu nu am vorbit cu absolut nimeni 4 ani. Eu ajunsesem să fiu în depresie”, a povestit Andreea Tonciu, invitată la podcastul lui Jorge.

Mai mult decât atât, ea a subliniat că a refuzat să se implice în mai multe proiecte de televiziune din cauza soțului care i-a interzis complet să facă asta.

„Eu am refuzat Asia Express, pentru că nu m-a lăsat, am refuzat Nea Mărin, cu cine? Eram în echipă cu nașa mea, cu Anamaria Prodan, dar am refuzat că nu m-a lăsat soțul meu. Lui i-a plăcut că sunt Andreea Tonciu, dar după a stat el mai bine, s-a gândit și a zis că nu trebuie să mă mai lase. De ce? Nici până în prezent nu știu răspunsul, dar am stat, l-am gândit și aș fi găsit niște variante, dar nu știu dacă sunt adevărate. Eu cred că din cauza familiei lui, pentru că lucrează într-un anumit domeniu, probabil m-au văzut cum apar eu la televizor și i-au zis lui de ce mă mai lasă să apar, că mă fac de râs. E nu știu că totul este un pamflet și eu jucam un teatru acolo”, a completat Andreea, în cadrul aceluiași podcast.

Sursă foto: Instagram Andreea Tonciu – Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton