Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată vila în care locuiește Andreea Raicu. Vedeta și-a transformat casa într-o adevărată oază de liniște

Cum arată vila în care locuiește Andreea Raicu. Vedeta și-a transformat casa într-o adevărată oază de liniște
10

de Cristina Țapu,

Andreea Raicu, în vârstă de 46 de ani, s-a retras de ani buni din lumina reflectoarelor și duce o viață liniștită, ocupându-se de proiectele personale. Vedeta locuiește într-o vilă din Capitală în care rafinamentul și eleganța primează. Iată cum arată locuința fostei prezentatoare!

Cum arată casa Andreei Raicu

Andreea Raicu, recunoscută pentru eleganța și gusturile sale refinate, locuiește într-o vilă care stârnește invidia multora. Fosta prezentatoare și-a construit casa la care a visat întotdeauna și în care se simte extraordinar, departe de lumea dezlănțuită.

andreea-raicuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Casa vedetei este un veritabil colț de rai, plin de obiecte decorative de mare valoare. Locuința este amenajată într-o paletă de culori calde, iar Andreea a avut grijă ca atmosfera să fie una primitoare și foarte relaxantă.

Pasionată de meditație, vedeta recunoaște că folosește terasa spațioasă pentru a se deconecta de la agitația cotidiană și pentru a se reconecta cu sinele. „Uneori stau mult în casă, uneori nu. Merg la film, la piață, mă întâlnesc cu prietenii, fac tot ce face o persoană normală. Pe terasă stau și meditez”, povestea Andreea Raicu, conform Libertatea.

Locuința fostei prezentatoare dispune de un șemineu impresionant care încălzește livingul în serile răcoroase de toamnă și de iarnă, iar decorațiunile reflectă pasiunea Andreei pentru artă și frumos.

Andreea Raicu, adepta unui stil de viață sănătos și a frumuseții naturale

Andreea Raicu este adepta unui stil de viață sănătos, are o dietă echilibrată și stă departe de consumul de alcool. În plus, nu lipsește de la sala de sport și practică meditația. Toate eforturile sale dau roade, căci la 46 de ani arată impecabil și ar putea defila pe orice podium de modă.

În afara carierei sale media, Andreea Raicu este cunoscută și pentru implicarea în proiecte caritabile și activități care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat. De altfel, Andreea se afișează adesea în mediul online fără a purta machiaj excesiv și nu se teme de trecerea timpului.

Andreea Raicu a infirmat speculațiile cu privire la intervențiile estetice majore, subliniind că singura procedură pe care a încercat-o a fost injectarea cu acid hialuronic în zona în care apar riduri între sprâncene. Aceasta a avut loc în perioada în care activa în televiziune, când luminozitatea puternică a camerelor o determina să își încrunte fruntea în mod frecvent.

Sursă foto: Instagram Andreea Raicu

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton