Homepage  / Vedete româneşti

Delia sfidează din nou trendurile din rândul vedetelor. Cum și-a împodobit bradul de Crăciun. Fanii au rămas muți de uimire

Delia sfidează din nou trendurile din rândul vedetelor. Cum și-a împodobit bradul de Crăciun. Fanii au rămas muți de uimire
6

de Cristina Țapu,

Delia este cunoscută nu doar pentru muzica pe care o creează, ci și pentru stilul său nonconformist. În urmă cu doar câteva zile, Delia a uimit atunci când și-a făcut apariția în piața Obor, cu o sacosă de rafie și și-a cumpărat murături. Fanii au rămas, însă, fără cuvinte atunci când au văzut cum arată bradul de Crăciun al vedetei.

Dacă multe dintre vedetele autohtone au ales să-și împodobească brazii cu globuri sofisticate și instalații complexe sau într-un stil minimalist, iată că Delia a ales, încă o dată, să nu urmeze trendurile și a ornat bradul folosind rafie!

Delia Matache și-a împodobit bradul cu sacoșe de rafie

La vârsta de 41 de ani, artista a surprins pe toată lumea cu o vizită în piața Obor din București, unde a făcut diverse cumpărături și a plecat cu mai multe sacoșe din rafie. Ulterior, a împărtășit pe platformele de socializare un videoclip cu bradul ei de Crăciun.

Într-o manieră neașteptată, Delia nu a ales un brad tradițional, ci a ales să își confecționeze unul din sacoșe din rafie. Fanii au fost uluiți de alegerea sa, comentând: „Doar tu puteai face asta!”

brad-deliaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Postarea Deliei cu noul ei brad de Crăciun a primit aprecierea a zeci de mii de utilizatori pe TikTok și a generat o serie de distribuiri și comentarii diverse din partea internauților.

„Româncă până la moarte, asta-i atitudinea!” „Se vede că și Delia a fost la Obor astăzi!” „Pungi de rafie, cu alte pungi în ele și flori din plastic? Superb! Să nu uiți sa pui la bază, mileuri multicolore. Vor avea un impact uimitor.”, au fost doar o parte dintre comentariile internauților.

Cu ce boală se confruntă Delia

Delia Matache este foarte activă în mediul online și împărtășește cu cei care o urmăresc atât momentele plăcută, cât și cele mai triste din viața ei. Cântăreața de 41 de ani a mărturisit recent că suferă de o afecțiune care îi dă bătăi de cap.

Delia a vorbit deschis despre boala de care suferă de ani de zile. Artista are stări de anxietate, cu alte cuvinte are des stări de neliniște. Simptomele pot apărea ocazional, atunci când stresul este mare, precum și după un șoc de natură emoțională. În schimb, dacă anxietatea devine permanentă, atunci vorbim despre o problemă reală de sănătate.

Sursă foto: Instagram Delia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton