Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arată azi și cu ce se ocupă Andrei Leonte. Primul câștigător „X Factor” nu mai vrea să apară la TV

Cum arată azi și cu ce se ocupă Andrei Leonte. Primul câștigător „X Factor” nu mai vrea să apară la TV
9

de Andra Stana,

Andrei Leonte a devenit cunoscut în urmă cu nouă ani, când a câștigat primul trofeu „X Factor” România și marele premiu de 200.000 de euro. Din 2012 până astăzi, viața tânărului artist a trecut prin multe schimbări. Se ocupă și astăzi de muzică, dar și-a descoperit și noi pasiuni. De asemenea, s-a înscris și la facultate, în București.

Cum arată astăzi Andrei Leonte, primul câștigător al trofeului „X Factor”

În 2012 a urcat pentru prima oară pe scena de la „X Factor”. A reușit cu repeziciune să îi impresioneze pe jurați și pe telespectatorii Antena 1 cu vocea lui, scrie libertatea.ro.

Andrei Leonte a fost în „grădiniţa” lui Mihai Morar şi a demonstrat de-a lungul celor zece gale live că are factorul X şi că este un artist complet.

Andrei Leonte îşi va aminti mereu de prima zi din 2012, când a adunat 51% din voturile telespectatorilor în finala „X Factor”.

Artistul a reușit să câștige marele premiu al emisiunii, dar și trofeul. Apoi, și-a urmat pasiunea: a cântat, dar nu a mai vrut să apară la tv. Cu toate acestea, de curând, a făcut totuși o excepție. A acceptat invitația postului Antena Stars. Aici, Andrei Leonte a pus punct pe „i” și a mărturisit care este motivul pentru care nu mai apare pe micul ecran.

„N-a venit în urma unei crize sau nu a fost un click. Pur și simplu am zis să ridic două degețele când am ceva de zis și în restul timpului îmi văd de ale mele, de celelalte joburi, de celelalte pasiuni. Am zis mai răruț, că-i mai drăguț”, a declarat Andrei Leonte la Antena Stars, conform spynews.ro.

Andrei-Leonte-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Andrei Leonte e student la UNATC

Cântărețul de 32 de ani a intrat la UNATC: a fost admis la specializarea Producție de Film.

Tot în interviul de la Antena Stars, Andrei Leonte a lăsat să se înțeleagă că are nu unul, ci chiar trei joburi. Leonte lucrează part-time la o agenție, pe postul de copywriter. În același timp, se ocupă și de producția video la casa de producții pe care o are, dar e și cântăreț, merge la evenimente private.

„Sunt copywriter part-time la o agenție, fac producție video, am o casă de producții. Cu lăutăria s-a cam terminat. Am avut ultima nuntă săptămâna trecută”, a mai adăugat Andrei Leonte la TV.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton