Homepage  / Vedete străine

Cum arată azi Kramer din „Seinfeld”. Jerry Seinfeld și Michael Richards, reuniune specială la 26 de ani de la ultimul episod al serialului

Cum arată azi Kramer din „Seinfeld”. Jerry Seinfeld și Michael Richards, reuniune specială la 26 de ani de la ultimul episod al serialului
8

de Roxana Mirea,

Jerry și Kramer, din nou împreună! La 26 de ani de la ultimul episod al serialului de comedie „Seinfeld”, Jerry Seinfeld și Michael Richards, care l-a interpretat pe Cosmo Kramer, s-au reunit pe covorul roșu pentru premiera debutului regizoral al lui Seinfeld în lungmetraj, „Unfrosted”

Jerry Seinfeld și Michael Richards, reuniune pe covorul roșu 

Seinfeld, în vârstă de 70 de ani, și Richards, în vârstă de 74 de ani, au fost numai un zâmbet în timp ce au pozat în timpul evenimentului din Los Angeles, marți, 30 aprilie, salutând camerele de luat vederi cu brațele unul în jurul celuilalt. 

Reuniunea marchează prima apariție pe covorul roșu a lui Richards în ultimii opt ani și vine cu puțin peste o lună înainte de lansarea cărții sale de memorii „Entrances and Exits”, care are o prefață scrisă de Seinfeld. 

În carte, Michael Richards va împărtăși povești inedite din viața sa, inclusiv despre cum a fost crescut de bunica sa bolnavă de schizofrenie. De asemenea, el scrie despre perioada petrecută în armata americană după ce a fost înrolat în 1970 și despre cum și-a găsit vocea în teatru la o vârstă fragedă. Experiența l-a ajutat să își modeleze cariera, de la a juca pe scena comediei alături de Robin Williams și Jay Leno, până la rolul său de debutant în „Seinfeld”.  

Jerry Seinfeld și Michael Richards, reuniune specialăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Michael Richards a scris o carte 

De asemenea, Richards vorbește și despre personajul Kramer și a influenței sale de durată asupra culturii pop. El oferă o perspectivă din interior asupra creării comediei din serial, alături de distribuție (care i-a inclus și pe Julia Louis-Dreyfus și Jason Alexander), scenariști și vedete invitate.   

Actorul va reflecta, de asemenea, asupra „rușinoasei” sale izbucniri din 2006, când a fost filmat în timp ce striga epitete rasiale la adresa spectatorilor în timpul unui spectacol de stand-up din Los Angeles. După acest incident, Richards și-a păstrat în mare parte viața privată. Incidentul l-a împins într-o „căutare spirituală pe tot parcursul vieții”, precum și într-una de responsabilitate.  

Cartea mea este un imn al iraționalului, al spiritului lipsit de sens care rupe întregul în bucăți, o reflecție asupra dificultăților aparent absurde care ne invadează pe toți„, scrie Richards în introducerea cărții, oferită într-o declarație din noiembrie 2023 pentru People

Serialul „Seinfeld” a fost creat de Jerry Seinfeld și de comediantul Larry David și a fost difuzat timp de nouă sezoane pe NBC din 1989 până în 1998. 

Filmul „Unfrosted” a apărut pe Netflix vineri, 3 mai, în timp ce volumul de memorii al lui Richards, „Entrances and Exits”, va fi lansat pe 4 iunie. 

Sursa foto: promedia, arhivă

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton