Homepage  / Vedete străine

Cum arată azi Danna Garcia. Actrița din „Cafea cu parfum de femeie”, pictorial de excepție alături de fiul de 6 ani

Cum arată azi Danna Garcia. Actrița din „Cafea cu parfum de femeie”, pictorial de excepție alături de fiul de 6 ani
9

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță și cântăreață Danna Garcia, pe care o știți din telenovele precum “Cafea cu parfum de femeie”, “Suflet rătăcit”, “Dragoste și ură”, “Jurământul” și “Legea iubirii”, arată superb la 45 de ani, iar cei de la revista “People en español” au surprins acest lucru într-un shooting realizat cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă.

Danna nu a pozat singura printre decorurile de Crăciun, ci împreună cu simpaticul ei fiu, Dante, în vârstă de 6 ani.

Ce mai face Danna Garcia, actrița din „Jurământul”

De asemenea, actrița a răspuns și la câteva întrebări ziariștilor:

People en español: Ce ai învățat de la fiul tău Dante până în prezent?

Danna: Este marele meu profesor, mă surprinde în fiecare zi. Deși este și propria mea oglindă și o mare provocare care mă face să încerc să mă perfecționez în toate privințele.

Care a fost cea mai mare provocare pe care ai depășit-o în 2023?

Au fost ani de provocări. Încercarea de a începe un vis și de a începe o afacere a fost o mare provocare.

danna-garcia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Îți faci rezoluții de Anul Nou sau te lași dusă de val?

Întotdeauna am provocări personale și profesionale, dar înainte de asta trăiesc zi de zi în recunoștință, în principal, fără a înceta să caut ca acele scopuri să devină realitate.

Ce își dorește Danna Garcia de la noul an

Ce proiecte ai în 2024?

Se apropie lansarea mea în afaceri. Va fi un grozav. Totodată îmi doresc din toată inima ca 2024 să aducă pace în întreaga lume, avem atâta nevoie de ea.

Ce este diferit de acest Crăciun pentru tine și familia ta?

De Crăciun, ca întotdeauna, ne vom aduna în familie pentru a sărbători și a mulțumi. Cu un nou membru al familiei: Roma, animalul de companie.

Ultima telenovelă în care a jucat Danna a fost sezonul doi al serialului “Jurământul” (“Pasión de Gavilanes”), lansat în 2022, iar cea mai recentă apariție a ei într-o producție tv a fost anul acesta. Ea a avut un rol episodic în serialul “Amores que engañan”, care are ca temă violența domestică. În 2024 ea va putea fi văzută pe marile ecrane din America Latină în două comedii: “Buscando a Coque” și “V de Victor”.

Cât privește viața privată, Danna are o relație frumoasă cu tatăl copilului ei, jurnalistul și scriitorul spaniol Iván González, autorul romanelor “Música de un naufragio” și “Abrazar a un zapato vacio”. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mulți ani la Madrid, unde Danna se dusese să studieze actoria. În prezent ei locuiesc în capitala Spaniei, iar actrița face deseori drumuri la Miami, Ciudad de Mexico sau New York, orașele în care are cel mai des proiecte.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton