Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată azi Ana Munteanu, la 6 ani după ce a câștigat Vocea României. Joacă într-un musical celebru

Cum arată azi Ana Munteanu, la 6 ani după ce a câștigat Vocea României. Joacă într-un musical celebru
9

de Andra Stana,

Ana Munteanu a participat la Vocea României și a câștigat trofeul emisiunii de la Pro TV în anul 2017. Atunci avea numai 16 ani, dar a reușit să îi uimească pe jurați și pe fani. În final, marele premiu de 100.000 de euro a ajuns la ea. Iată cum i s-a schimbat apoi viața.

Ana Munteanu a câștigat marele trofeu Vocea României 2017, precum și premiul în valoare de 100.000 de euro. Ea s-a numărat printre concurenții din echipa lui Smiley. Astăzi, la 6 ani de la câștigarea trofeului, Ana este la fel de pasionată de muzică, transmite protv.ro. Tânăra joacă în musicalul „Mamma Mia” alături de Loredana, Horia Brenciu și Cornel Ilie. În legendarul spectacol, Ana îi dă viață lui Sophie, fiica Donnei.

În etapa audițiilor pe nevăzute, Smiley s-a declarat fascinat de calitățile vocale ale Anei. În timpul show-ului, antrenorul și tânăra din Republica Moldova au colaborat foarte bine.

Cum arată azi și cu ce se ocupă Ana Munteanu, la 6 ani după ce a câștigat Vocea RomânieiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În seara finalei show-ului Vocea României 2017, Ana a cântat trei melodii: „La boheme” – de una singură, „De unde vii la ora asta”– împreună cu Smiley și, în final, „The prayer” – împreună cu Marcel Pavel.

După participarea la Vocea României, Ana Munteanu a înregistrat piesele: „Unde te duci?” și „Chocolat”, spre bucuria admiratorilor ei. A urmat apoi o perioadă când tânăra s-a concentrat pe studii.

Acum în vârstă de 22 de ani, Ana studiază pianul, iar în curând urmează să susțină un examen important, pentru care se pregătește intens, mai scrie sursa citată. Ea a postat pe pagina de socializare un filmuleț în care interpretează o melodie la acest instrument. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton