; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aurelian Temisan

Cum arăta Aurelian Temișan în tinerețe. Juratul „Te cunosc de undeva!” împlinește azi 49 de ani

03 June 2021

Aurelian Temișan împlinește astăzi, 3 iunie, 49 de ani. Vezi cum arăta juratul de la „Te cunosc de undeva!' în tinerețe.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi. Cei doi s-au căsătorit în anul 1996 și au împreună o fiică, pe nume Dora, care are acum 10 ani.

De-a lungul timpului, Aurelian Temișan și Monica Davidescu au reușit să nu fie implicați deloc în scandaluri. Sunt colegi de breaslă și joacă împreună la Teatrul Elisabeta din București, îmbinând astfel viața personală cu cea profesională, scrie libertatea.ro.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Aurelian Temișan (@temishan)

Cum arăta Aurelian Temișan în tinerețe

Primul album semnat de Aurelian Temişan, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România în anii 90, „Nu sunt sclavul tău', a fost lansat în anul 1992. Au urmat alte patru albume muzicale, până în anul 2000. În acel an, artistul a decis să lase cariera muzicală pe planul doi.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Aurelian Temișan (@temishan)

Începând din 1994, Aurelian Temișan a hotărât să își încerce talentul actoricesc. În acel an, a jucat în filmul „A doua cădere a Constantinopolului'. Mai apoi, a făcut dublaj pentru desenele animate „Ratatouille' și „Neînfricată'.

Din 2012, Temișan face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!', de unde încasează un salariu de 2.000 de euro pentru fiecare ediţie la care participă, potrivit stiridirecte.ro.

La filmările emisiunii a cunoscut-o şi pe Andreea Bălan, cea care i-a devenit, peste ani, fină. 

„Prietenia nu se numără în clipe petrecute împreună, ci în ceea ce simțim unul pentru celălalt chiar și când nu ne vedem cu lunile. Cu Andreea Bălan, colegă, prietenă și fină', a scris Aurelian Temișan în dreptul unei fotografii în care apare și Andreea Bălan. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Aurelian Temișan (@temishan)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare