Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Cum arăta Aurelian Temișan în tinerețe. Poze de colecție cu juratul „Te cunosc de undeva!”

Cum arăta Aurelian Temișan în tinerețe. Poze de colecție cu juratul „Te cunosc de undeva!”
7

de Redactia Tvmania

Aurelian Temișan are astăzi 51 de ani. Vezi cum arăta juratul de la „Te cunosc de undeva!” în tinerețe.

Aurelian Temișan și Monica Davidescu formează unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi. Cei doi s-au căsătorit în anul 1996 și au împreună o fiică, pe nume Dora, care are acum 12 ani.

De-a lungul timpului, Aurelian Temișan și Monica Davidescu au reușit să nu fie implicați deloc în scandaluri. Sunt colegi de breaslă și joacă împreună la Teatrul Elisabeta din București, îmbinând astfel viața personală cu cea profesională.

Cum arăta Aurelian Temișan în tinerețe

Primul album semnat de Aurelian Temişan, unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România în anii ’90, „Nu sunt sclavul tău”, a fost lansat în anul 1992. Au urmat alte patru albume muzicale, până în anul 2000. În acel an, artistul a decis să lase cariera muzicală pe planul doi.

„Două poze făcute la aceeași vârstă (17 ani). De la stângă spre dreapta, Aurelian Temișan jr. și Aurelian Temișan sr. Am cu ce mă lăuda… zic”, a scris Aurelian Temișan pe Instagram, în dreptul unui colaj de poze în care poate fi văzut și tatăl actorului.

aurelian-temisanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Începând din 1994, Aurelian Temișan a hotărât să își încerce talentul actoricesc. În acel an, a jucat în filmul „A doua cădere a Constantinopolului”. Mai apoi, a făcut dublaj pentru desenele animate „Ratatouille” și „Neînfricată”.

Din 2012, Temișan face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!”. La filmările emisiunii a cunoscut-o şi pe Andreea Bălan, cea care i-a devenit, peste ani, fină. 

„Prietenia nu se numără în clipe petrecute împreună, ci în ceea ce simțim unul pentru celălalt chiar și când nu ne vedem cu lunile. Cu Andreea Bălan, colegă, prietenă și fină”, a scris Aurelian Temișan în dreptul unei fotografii în care apare și Andreea Bălan. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton