Homepage  / Vedete româneşti

Cum arată astăzi Roxana India, fetița adoptată de Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. S-a integrat perfect în familie

Cum arată astăzi Roxana India, fetița adoptată de Dragoș Bucur și Dana Nălbaru. S-a integrat perfect în familie
16

de Cristina Țapu,

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au luat o decizie curajoasă în urmă cu șase ani atunci când au decis ca familia lor să devină mai numeroasă prin adoptarea unei fetițe. Iată cum arată astăzi Roxana, care se îndreaptă cu pași repezi spre adolescență.

Cum arată astăzi Roxana India, fata adopată de Dragoș Bucur și Dana Nălbaru

La momentul adopției, Roxana India avea doar 5 ani, iar integrarea ei în familia lui Dragoș Bucur s-a produs rapid.

Partenerul Danei Nălbaru vorbește cu dificultate și cu emoție despre procesul de adopție al Roxanei. Cei doi părinți nu au păstrat niciodată un secret față de fiica lor mijlocie faptul că ea este înfiată, subliniază Dragoș.

Dana-Nalbaru-si-Dragos-Bucur-munci-agricoleIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Invitat la podcastul lui Cătălin Măruță, Dragoș Bucur a oferit mai multe informații despre procesul prin care a trecut pentru a deveni, cu acte, tatăl Roxanei.

„Astea sunt nişte temeri absolut reale şi este firesc să le ei. Mai ales că nu întotdeauna se termină bine. Ştiu şi astfel de poveşti… Gândeşte-te că cei mai mulţi dintre copiii înfiaţi sunt copii abuzaţi! Gândeşte-te că ei sunt deja formaţi la 5-6 ani, tu trebuie să le îndrepţi drumul, nu ştii ce ai de făcut, e un drum foarte alunecos. Da, temerile sunt reale şi justificate. Nu îi cunosc părinţii, nu ştiu cine sunt”, a povestit Dragoș Bucur, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Între timp, Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au făcut o schimbare și s-au mutat în provincie, într-o zonă din județul Argeș, unde au propria lor mică grădină. Cei trei copii se bucură să participe la plantarea legumelor.

dana-nalbaru-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 16

Fiica cea mare, Sofia, are deja 17 ani și este pasionată de cinematografie, Kadri, băiatul lor, se dovedește a fi extrem de inteligent, în timp ce Roxana India s-a integrat perfect și le completează familia.

„Acum ea este perfect integrată în familie, suntem foarte bine cu toții și sunt foarte fericită că mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a înțelege, de a o înțelege pe ea, pentru că a trecut pitică prin niște lucruri destul de grele. Roxana este foarte drăguță, este un copil care se poate face foarte plăcut și e foarte veselă și foarte plină de viață. Vrea să cunoască tot„, declara Dana, într-o emisiune televizată, conform Revista Viva!

Copiii Danei Nălbaru învață acasă și nu merg la școală

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, Dana Nălbaru a făcut o serie interesantă de confesiuni despre familie și despre mezinul acesteia.

Dana este adepta unui sistem de homeschooling și nu și-a obligat niciodată copiii să meargă la școală. În plus, Kadri este un copil supradotat, iar la opt ani el deja învață pentru admiterea la facultate!

„Sofia are aproape 6 ani de când învață acasă și Roxana, 2 ani. Kadri nu a fost niciodată la școală. El nu are nevoie. Nici nu știu unde să-l duc, de fapt. El acum învață pentru examenul de bacalaureat, un test care îți asigură intrarea la anumite facultăți. Eu cunosc un băiat în vârstă de 14 ani care a fost admis la Stanford, Harvard, dar nu ăsta e scopul. O facem mai mult de fun, că îi place foarte mult. Are sute de cărți citite. Pentru noi e ceva normal. E un copil vesel, care se joacă, însă mintea lui asimilează foarte repede. Înțelege niște lucruri de o finețe extraordinară. Mă blochează cu întrebările care țin de știință sau matematică. E haios să ai așa un copil. Se distrează foarte bine. Nu trebuie să îi repeți de două ori. Avea 5 ani când a început studieze chimie. Își alege singur cărțile, iar eu de multe ori nici nu știu ce citește”, a declarat Dana Nălbaru, în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Sursă foto: Instagram Dana Nălbaru – Dragoș Bucur

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton